click aici

Probleme de sanatate? Apelati la ei!

Probleme de sanatate? Apelati la ei!

Nu o singura data am avut de-a face cu o urgenta medicala in mijlocul noptii si nu am avut la cine sa apelez. Farmacii am gasit deschise, am reusit sa merg la cateva, dar de cele mai multe ori cand intrebam ce ar trebui sa iau, ca sa imi atenueze din probleme, pana aveam sansa sa merg la un doctor, dadeau din umeri.

Este un sentiment atat de neplacut, sa ai o problema si sa nu poti primi nici macar un sfat. Tinand cont ca farmacistele au ceva studii, nu sunt acolo angajate asa pur si simplu, ar fi trebuit sa isi poata da cu parerea. O parere chiar daca e partial adevarata, e mai buna decat nimic.

Am mai avut si intamplari in care aveam probleme cu o parte a corpului, gatul, de exemplu si am primit medicamente pentru complet o alta parte. Cand am ajuns la doctor si i-am spus ceea ce iau, s-a tinut de cap.

sigla-BizPharma1-300x75Asta e o problema ca si pacient, dar se poate si mai rau. Sa fie implicati si distribuitorii pe langa acestia. Daca ai ghinionul sa dai peste un lant de farmacii fara un HeadOffice care sa le organizeze, totul e vraiste. Angajatii sunt neinteresati, medicamentele au diferite denumiri, si nu se stiu lipsurile de stoc si nevoile din acea zona. Un om de rand, care nu are nicio tangenta cu medicina, ce poate spune cand cere un medicament si i se ofera un inlocuitor.. nimic.

Cand aveti o problema, cel mai indicat este sa mergeti la un lant de farmacii cat mai mare. In general acestea sunt si cunoscute si este mult mai sigur pentru voi ca pacienti. Sunt sanse mai mari sa dati peste o farmacista cu experienta, angajata pe merit dar in acelasi timp sunteti sigur ca sistemul software pe care aceasta farmacie este unul bun, asa cum este biz pharma si nu riscati sa stati ore in sir la rand, cu durere insuportabila doar pentru ca sistemul lor s-a blocat sau merge foarte incet. Eu merg cu o incredere mai mare la o farmacie buna, decat la cea mai apropiata, chiar daca este o urgenta majora. Nu stiu cum ganditi voi, dar eu nu vreau sa imi risc propria sanatate si sa arunc banii pe medicamente car enu imi vor fi utile, ba chiar imi vor distruge organismul.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Expert in salarizare

Platforma software integrată Romanian Software este companie producatoare de software pentru managementul Resurselor Umane. Romanian Software asigură suport tehnic, mentenanţă legislativă

Protectie inseamna durabilitate in timp

Nu cred ca mai este un secret pentru nimeni pasiunea mea pentru telefoanele mobile, dar si faptul ca imi place

Nucile si sanatatea

Efectele nutritionale ale diferitelor tipuri de nuci variaza de la produs la produs… Exista o fundatie internationala, cea a fructelor


Tags assigned to this article:
biz pharmafarmacii non stoplant de farmacii
Sari la bara de unelte