Cum poti face fata unei rupturi pe retelele sociale?

O ruptura sau o separare in cuplu este o lovitura dura pentru inima sau ego-ul celor care sunt vizati. Si chiar daca aceste lucruri nu se exprima, doar timpul mai ajuta la regasirea echilibrului emotional. In plus, retelele sociale pot face si mai dificila sarcina de a intoarce pagina si de a calma putin spiritele.

Din aceste motive, trebuie sa fim constienti de faptul ca este foarte important si sa gestionam asa cum trebuie ruptura si pe retelele sociale. Cu tot ce inseamna un respect total al vietii personale si intimitatii.

Este necesar de exemplu, sa ne controlam instinctele care duc la dorinta de a citi fiecare postare noua a fostului partener.

Nu trebuie de asemenea, nici sa cazi in tentatie si sa vrei sa spionezi mereu profilul fostului partener. Nu te uita la vechile poze cu voi, nu citi fiecare nou comentariu postat, daca nu vrei sa te simti si mai ranit/a.

Atunci cand o relatie a ajuns la punctul sau final, fiecare o ia pe drumul sau. In mod general, unul din parteneri reuseste sa faca fata mai bine deciziei decat celalalt. Se poate chiar intampla chiar ca persoana care a avut initiativa sa puna capat relatiei sa se fi obisnuit cu gandul in lunile care au precedat rupturii.

Retelele sociale apar in aceasta situatie, jucand un rol foarte important. Unii se folosesc de ele drept o metoda excelenta pentru un spionaj virtual. Devin astfel instrumente minunate pentru a ramane informati cu privire la viata celorlalti, dat fiind faptul ca inca mai tin poate unul la altul.

Sau din contra, altii vad in asta o modalitate de comunicare pe care o vor evita sa o foloseasca cu vechiul partener pentru a reusi sa intoarca pagina. Un lucru este sigur- este necesar sa se ia o pozitie ferma in ceea ce priveste folosirea retelelor sociale.

Ideal ar fi sa se actioneze imediat si sa se gaseasca cat mai repede o modalitate care sa nu afecteze pe nimeni.

Deci nu ar mai trebui sa partajezi nimic nu fostul partener. De asemenea ar trebui sa elimini toate amintirile care pot sa fie cam agresive sau care pot parea o dovada ca refuzi sa crezi ca totul s-a incheiat.

In plus, nu ar trebui nici sa comentezi noile publicatii ale fostului. Daca vei urmari noile publicatii la fostului partener si ale prientenilor sai, nu e bine. Acest lucru poate provoca dependenta. Este o si o greseala foarte mare deoarece doar vei da dovada de faptul ca nu poti trece nicicum peste despartire.

De aseemenea, nu ar trebui sa partajezi detalii despre ruptura. Sa scrii in mod compulsiv sau obsesiv pe retelele sociale despre durerea prin care treci nu e deloc bine. Nu ai cum sa te vindeci. Doar te vei agata de o relatie care nu functioneaza deloc. In situatiile in care vrei sa te razbuni doar sau inca mai ai resentimente, cel mai bine ar fi sa iei o pauza si sa stau la distanta pentru a medita cu privire la emotiile tale.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns