click aici

Devenim mai puternici, nu repetăm aceleași greșeli

Devenim mai puternici, nu repetăm aceleași greșeli

Câți dintre noi avem capacitatea să lăsăm în urmă perioadele înnegurate din viața noastră? Câtă doză de optimism și determinare ne trebuie să o luăm de la capăt în orice situație? Devenim mai puternici? Sau repetăm aceleași greșeli, indiferent de sfera evenimentului?

puternici

Devenim mai puternici, nu repetăm aceleași greșeli?

Am avut puterea să o iau de la capăt și nu regret o secundă. Am o soție ce mă iubește mai mult decât mi-aș fi închipuit că o să mă poate iubi cineva vreodată. Până să o cunosc chiar mă resemnasem cu singurătatea. Acum avem un copil împreună și văd viața din alte perspective, mă uit în urmă și râd de unele gânduri și acțiuni ale mele. Fiecare o poate lua de la capăt și fiecare dintre noi merităm o șansa.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Poate ar trebui să fac ceva în privința asta?

Astăzi vorbind cu un vechi prieteni, depănând amintiri, a adus vorba de vechea lui casă de lângă oraș. În timp

Yoga – Iluzia unei normalitati

In general yoga este promovata ca fiind foarte sanatoasa pentru trup si minte, o practica tocmai buna pentru regasirea calmului

AVIAddXSubs si convertirea fisierelor SRT

AVIAddXSubs este un program gratuit, foarte usor de folosit, pentru a subtitra filme, convertind fisierul SRT original. Este foarte folositor,


10 comments

Write a comment
 1. Seniorita
  Seniorita 13 octombrie, 2015, 16:16

  Cu fiecare zi ce trece suntem mai puternici, cazand inveti multe, devii mai puternic, eu asa fac, mereu cred ca maine va fi mai bine decat ieri si mai putin bine decat poimaine!!!

  Reply this comment
 2. Ovidia
  Ovidia 13 octombrie, 2015, 17:15

  Am ajuns la intelepciune si stiu sa traiesc in prezent, sa ma gandesc la viitor. Desigur, trecutul face parte din mine, dar ma gandesc la partile lui frumoase.

  Reply this comment
 3. Vali
  Vali 13 octombrie, 2015, 16:21

  Da,fiecare zi poate fi un nou inceput. Pe masura ce te ridici de mai multe ori,devii mai puternic.

  Reply this comment
 4. poesis
  poesis 13 octombrie, 2015, 16:34

  Trebuie sa o luam de la inceput, pentru noi si pentru cei dragi, viata oricum nu e perfecta si nu va fi niciodata.

  Reply this comment
 5. Alex
  Alex 13 octombrie, 2015, 17:56

  Am avut in viata perioade negre, cand necazurile au fost prea mult! Dar cu perseverenta, calm, incredere in propriile forte, am scapat de ele!

  Reply this comment
 6. Macorsa
  Macorsa 13 octombrie, 2015, 18:17

  Orice necaz, orice problema as fi avut in viata, tot timpul am lasat-o in urma, am incercat sa trec peste ea si ma straduiesc sa nu mai repet greselile facute. Nimic nu este imposibil, daca iti doresti asta cu adevarat.

  Reply this comment
 7. Camelia
  Camelia 13 octombrie, 2015, 18:28

  Acum, am ajuns la concluzia, ca indiferent de sfera evenimentului negativ din viata noastra, poate avea o iesire. Important este sa fim puternici si ca noi sa vrem sa iesim din panta negativa in care pare ca ne adancim.

  Reply this comment
 8. Mirela
  Mirela 13 octombrie, 2015, 19:19

  O putem lua de la capăt cu puţina ambiţie si cel mai indicat ar fi să invăţăm din greşelile trecutului. Mai departe…rămâne la aprecierea şi înţelepciunea fiecăruia…

  Reply this comment
 9. Mihai
  Mihai 13 octombrie, 2015, 20:04

  Si eu am avut, am si poate voi mai avea perioade rele, intunecate. Clar mergem mai departe, fie ca putem, dorim sau nu. Iar daca o luam de la capat sau nu depinde de fiecare in parte insa cu siguranta invatam si ne intarim. Ce nu ma doboara, ma face mai puternic!

  Reply this comment
 10. Rider
  Rider 13 octombrie, 2015, 20:21

  Mda… Ce nu te doboara,, . . .e clar ca inca nu te-a lovit..

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte