O lume a copilariei

Oare cum am fi noi daca nu am fi avut parte de copilarie? Nu-mi imaginez cum ar fi fost sa nu traiesc acea parte a vietii mele care m-a facut sa fiu omul care sunt astazi. Stim cu totii, sau daca nu stim ar trebui sa invatam, ca lumea copilariei este cea mai mare lume din lume iar insusi jocul este regele acestei lumi. Numai copii stiu sa aprecieze cu adevarat aceasta lume dedicata lor, pana la urma… o lume in care visarea nu este marginita de nimic iar imaginatia este pusa la loc de cinste.

imagesCine nu isi aminteste cu drag de copilaria lui inseamna ca a avut o copilarie… ceea ce mi se pare ireal… pentru ca, oricat de necajit ai fi fosst, jocurile copilariei nu le poti uita… chiar daca a fost un sotron jucat in fata blocului cu doar cativa amici, sau tata tata vrem ostas.. sau saritul corzii… si multe multe altele…

Eu personal imi retraiesc copilaria prin fiul meu. Chiar daca este mic are destule aptitudini de viitor gamer profesionist si nu mare mi-a fost mirarea atunci cand mi-a aratat un joc cu familia flinston de pictat, cat si alte jocuri minunate care ii stimuleaza imaginatia la maxim dar il si invata nenumarate lucruri potrivite varstei.

Poate ca pe vremea noastra nu existau calculatoarele iar jocurile pe calculator pareau desprinse din filmele SF insa cu ajutorul copiilor nostri am prins si noi ceva din tainele noii tehnologii si asa am invatat sa fim deschisi si sa facem diferenta dintre jocurile daunatoare copiilor si cele potrivite lor. Sunt tot jocuri si, sa stiti, si in aceste jocuri online imaginatia este pusa la loc de cinste iar ideea de joc in sine a ramas regina acestei lumi… iar jocul-regele.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns