Anturajul

Poate „strica” o persoana? Faci ceva ce stii ca nu-i bine pentru a nu fi marginalizat de anturaj?

Anturajul
Anturajul – Sursa foto MoldovaCrestina.MD

Si inca cum. Sunt oameni ce au facut puscarie din cauza anturajului. Imi place sa cred despre mine ca sunt un om integru care spune lucrurilor pe nume, iar daca eu consider ca ceva e gresit, nu fac. Cei slabi de inger, ce nu au puterea de a spune nu si pentru care vorbele celor din jur sunt mai importante decat propria viata cad de obicei pe latura gresita a vietii si ajung la greseli imense.

Da, intr-adevar, anturajul are un mare impact asupra individului, marcandu-l psihic si influentandu-l in actiunile sale…Aici intervine ideea manifestarii in turma, cand, daca unul procedeaza intr-un stil anume, va fi, ulterior, copiat de ceilalti membri ai anturajului… Anturajul te schimba enorm. Observ asta cel mai bine la un verisor. De cand a intrat intr-o anumita gasca de la noi face doar tampenii, bea, fumeaza, poate chiar si fura, tot ce e posibil…Inainte era un baiat de nota 20…Era linistit, se gandea la familie…Acum tot ce stie e sa le ceara bani. Nu se gandeste ca mama lui e bolnava, ca bunicul lui a murit, ca bunica lui mai are putin si moare din cauza necazurilor provocate de el. Un pusti de 18 ani…O victima al unui anturaj.

” E viata ta! Nu uita! Anturajul este tot si asta nu se va schimba!” Anturajul poate fi definit prin multitudinea de persoane cu care socializezi zi de zi! Fiecare avem anturajul nostru… Dar suntem liberi sa-i alegem pe cei in jurul carora gravitam zi de zi! Iar asta ne face stapani pe deciziile ce le luam! Si responsabili, in acelasi timp! 

Anturajul… Poate schimba modul de viata al cuiva. Din fericire, ma numar printre cei carora i-a schimbat modul de viata in bine! Mi-a adus zambetul de zi cu zi, mi-a redat incet, incet increderea in mine si mi-a umplut atat de mult avutul timp liber, cu lucruri ce-mi plac. Deci, se poate si asa.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns