click aici

Anturajul


Poate “strica” o persoana? Faci ceva ce stii ca nu-i bine pentru a nu fi marginalizat de anturaj?

Anturajul

Anturajul – Sursa foto MoldovaCrestina.MD

Si inca cum. Sunt oameni ce au facut puscarie din cauza anturajului. Imi place sa cred despre mine ca sunt un om integru care spune lucrurilor pe nume, iar daca eu consider ca ceva e gresit, nu fac. Cei slabi de inger, ce nu au puterea de a spune nu si pentru care vorbele celor din jur sunt mai importante decat propria viata cad de obicei pe latura gresita a vietii si ajung la greseli imense.

Da, intr-adevar, anturajul are un mare impact asupra individului, marcandu-l psihic si influentandu-l in actiunile sale…Aici intervine ideea manifestarii in turma, cand, daca unul procedeaza intr-un stil anume, va fi, ulterior, copiat de ceilalti membri ai anturajului… Anturajul te schimba enorm. Observ asta cel mai bine la un verisor. De cand a intrat intr-o anumita gasca de la noi face doar tampenii, bea, fumeaza, poate chiar si fura, tot ce e posibil…Inainte era un baiat de nota 20…Era linistit, se gandea la familie…Acum tot ce stie e sa le ceara bani. Nu se gandeste ca mama lui e bolnava, ca bunicul lui a murit, ca bunica lui mai are putin si moare din cauza necazurilor provocate de el. Un pusti de 18 ani…O victima al unui anturaj.

” E viata ta! Nu uita! Anturajul este tot si asta nu se va schimba!” Anturajul poate fi definit prin multitudinea de persoane cu care socializezi zi de zi! Fiecare avem anturajul nostru… Dar suntem liberi sa-i alegem pe cei in jurul carora gravitam zi de zi! Iar asta ne face stapani pe deciziile ce le luam! Si responsabili, in acelasi timp! 

Anturajul… Poate schimba modul de viata al cuiva. Din fericire, ma numar printre cei carora i-a schimbat modul de viata in bine! Mi-a adus zambetul de zi cu zi, mi-a redat incet, incet increderea in mine si mi-a umplut atat de mult avutul timp liber, cu lucruri ce-mi plac. Deci, se poate si asa.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Vrei o drujba noua? Cum o alegi, cum o rodezi si cum o folosesti?

Drujba se poate dovedi un produs extrem de util in gospodarie, insa in acelasi timp, este periculoasa si costisitoare, motiv

Iubirea – trăiri adânci ale îngenuncherii minţii

Iubirea… O asociem cu tot frumosul ce ne-nconjoară, tânjim la trăirile simţămintelor ei, visam, dorim, speram mereu la sublimul ei.

Prelungiti perioada de 30 de zile de trial Windows Vista

In cazul in care ati cumparat un laptop pe care a fost instalat un Vista trial probabil stiti ca nu


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar