click aici

Mesajele gratuite si internetul


Ai fost pus în situația de a trimite un SMS, dar neavând mesaje gratuite, trebuia să le plătești? Internetul îți sare în ajutor. S-a dezvoltat un script cu ajutorul căruia poți trimite mesaje gratuite, către orice rețea. O idee foarte interesantă, dar care este dependentă de conexiunea ta la internet.

Putem folosi acest script doar dacă suntem conectați la internet. Este foarte ușor de folosit, tot ce avem nevoie este de un cont. Adăugam numărul de telefon și textul dorit, iar într-un timp foarte scurt, mesajul va fi trimis. AlertSMS acoperă toate rețele din țară: Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp si Digi. Dacă îți inviți prietenii să folosească serviciul AlertSMS, primești mai multe mesaje gratuite și te poți alege cu un mic bonus din partea staff-ului.

Eu am folosit serviciile lor și în trecut deoarece abonamentul meu nu include și mesaje, deseori am fost pus în situația de a plăti mesajele. Majoritatea serviciilor nu funcționau pe anumite rețele sau nu funcționau deloc, însă AlertSMS este dezvoltat așa cum trbuie și funcționează perfect.
De asemenea, dacă ești în căutarea unui mesaj frumos cu ocazia anumitor sărbători, staff-ul AlertSMS vă oferă o gamă decentă de mesaje, aici

Platforma este foarte serioasă deoarece zilnic utilizatorii sunt verificați în caz că datele nu sunt valide sau dacă trimit mesaje cu conținut vulgar, politic sau religios. Ceea ce este un lucru foarte bun, majoritatea serviciilor de acest gen nu țin cont de aceste aspecte, ele urmând să fie blocate de rețelele telefonice.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Sleek – Responsive Bootstrap 3 Landing Page (Landing Pages)

Sleek– A perfect landing page to show off your website to this world. You can use this landing page for

Pasiune, devotament, loialitate, sacrificiu

Există nenumărate forme în care oamenii se pot ataşa de cineva, însă conform marilor filosofi ai lumii, iubirea adevărată se

Video Post Format

Intrinsicly aggregate visionary applications after scalable niches. Objectively brand unique action items for timely ideas. Uniquely evolve intermandated quality vectors


Tags assigned to this article:
alert smsmesaje gratuitesmstrimite mesaje online

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte