click aici

Dragostea la început


Cât durează? Depinde cum începe… Iar în proporţie de 99.99% începe cu o privire la fundul ei rotund precum un măr apetisant… wow. Nu începe aşa? Mă rog, privirea se mai poate opri asupra sânilor, sau taliei suple şi… Idem şi în cazul femeilor, iar ceea ce doresc să spun este că instinctul primează, doar omul că fiinţă gânditoare a înzestrat instinctul cu „dragoste”

Astfel, pentru că dragostea este doar o metaforă, cuplurile se formează din instinct, unul puternic, cel erotic, urmat de altele, de la nevoia de protecţie până la nevoia de a fi cu cineva. Poţi sta o viaţă cu cineva, însă nu dragostea tine asemenea cupluri, poate doar obişnuinţă, eventual! Dansul unei împerecheri începe cu flori şi o atenţie deosebită, însă se termină când ea este a lui! Oare de ce? Aparent a fost dragoste, însă în realitate el a făcut ceea ce face orice animal în natură.

dragosteaO curtează pentru că o doreşte, apoi, dacă o are, încetează „cu dragostea”, o poate avea mai tot timpul. Idem şi ea, iniţial îngrijită, atentă, însă odată cucerită „uita” de ea, pentru că îl are deja! Dragostea? A fost şi gata, rămâne o obişnuinţă şi eterne întrebări de genul „unde este dragostea adevărată?”. Paradoxal, toţi vorbesc despre ea, dar nimeni nu o găseşte! Să fie doar o iluzie?
Întrebarea topicului este cât durează dragostea. Cât durează? Eu cred că durează atât cât există atracţie fizică. Argumente? În general cuplurile au la baza eşecului această parte, cea fizică! Oare de ce toţi cei ce se despart nu se mai simt atraşi unul de celălalt?.hm. Asta spune multe, nu întâmplător el sau ea găsesc „dragostea” în patul altui partener.

Începută cu o privire asupra unui trup, „dragostea” se termină când atracţia dispare. Bine, iluzia dragostei… Dar multe cupluri rămân împreună, însă să nu facem o confuzie, poate să nu fie dragoste acolo, doar o puternică prietenie, un sentiment foarte puternic atunci când este real. În fapt, cele mai reuşite cupluri sunt cele în care partenerii au şi prietenia ce îi uneşte.

Mai există şi misterul, însă acesta are limitele sale. Odată descoperit, se evaporă, pur şi simplu se evaporă, iar odată cu asta dispare şi „dragostea”. Sună cinic, însă este oarecum adevărat, nu întâmplător multe cupluri sfârşesc în banal, o plictiseală fără limite ce-i transforma în doi zombie vecini de apartament. A murit dragostea? Ori nu a existat niciodată?
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Similitudini

Similitudini Un hotar oarecare, un om oarecare,O strada oarecare. O casa oarecare,Fara etaj, fara imbunatatiri, fara termopane,Fara nimic din ceea

Comenzi din taste in Photoshop

Lucram la ceva in Photoshop acum cateva zile  enervandu-ma ca nu gasesc efectul dorit pentru al putea aplica pe imagine,m-am

Major PlayStation 4 Update Due, Sources Claim

Holisticly evisculate process-centric action items for team building alignments. Competently procrastinate open-source synergy rather than alternative markets. Holisticly initiate sustainable


2 comments

Write a comment
 1. florentin
  florentin 19 august, 2014, 19:48

  Acolo poate fi interes sau stii unii nu se despart chiar daca dragoste nu mai e din cauza copiilor, ceea ce imi pare mie o tampenie….si, un chin , chiar si pentru acel copil sau copii.

  Reply this comment
 2. Maria
  Maria 7 noiembrie, 2014, 20:38

  La inceput toate sunt bune si frumoase, totul e roz si fiecare are grija ca celalalt sa nu-i descopere partile negative. Cu timpul insa, acestea ies la iveala inevitabil iar daca relatia continua se intra in cotidian.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte