7 reguli din cartea de nefericire a vietii

nefericire

Cum sa fii Nefericit. Manual de Utilizare. Conditii Necesare Si Suficiente Pentru EA. Nefericirea si Splendorile Ei.

7 reguli din cartea de nefericire a vietii

  1. Aduna in fiecare zi tristeti si plange de mila ta. Stai in aceasta stare si nu face nimic sa iesi din ea. E un pas sa te invalui in tristete.

  2. Cauta-ti in insingurare un prieten drag. Fii mai presus de tot ceea ce te poate implini. Croieste-ti din vise o viata numai a ta.

  3.  Si visul inimii sa nu-l darame oameni. Tristete de-ti aduce e viata mai viata ca realitatea.Vise de vis implinite!

  4. Pune pret pe vorbele altora asa cum pui pe cuvintele tale. Si grabnica iti va fi dezamagirea, cand vei afla ce putin conteaza un cuvant!

  5. Faureste-ti Lumi. Creaza-ti Cer, Pamant, Soare, Luna si Viata in Ele. Populeaza-le cu ce ti-e Drag si Dor. Traieste in Tot, Si cum iti va apare nelinistea realitatii cand vei indrazni sa gusti din ea!

  6. Si crezi in oameni , da-le sufletul tau si ti-l vei primi inapoi faramitat. Dai unul si primesti mai multe parti. Dar tot suflet e … nu? 😉

  7. Fii cel care Asculta. Strange in tine poverile altora. Lasa-le sa te macine si sa te umple cu durerile lor.

Si sunt doar cateva din alte mii de exemple. Tu cititorul meu drag.. mai cunosti astfel de reguli?

nefericire

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “7 reguli din cartea de nefericire a vietii

  1. Uite ca aflat un text foarte bun prezentat intr-o maniera greu de gasit in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

  2. As mai sti si eu cateva, dar nu vreau sa ma intristez si mai mult. Viata e frumoasa si nu trebuie sa ne mai stresam din orice.

Lasă un răspuns