click aici

Conduc noaptea si obosesc! Solutia?


De cand mi-am luat masina si permisul bineinteles se intampla foarte des sa conduc si noaptea, seara tarziu pe inserat. De multe ori ajung sa fiu foarte obosit atunci cand sunt la volan, pentru ca vin ori de la munca, ori de la drum lung… oboseala se acumuleaza.

Asa mi-am dat seama ca am nevoie de niste ochelari speciali pentru soferi,ochelari de condus, de noapte… ceva care sa imi impiedice oboseala ochilor si sa ma fereasca de un eventual nefericit accident. Astfel am gasit niste ochelari deosebiti, intr-un magazin online. Este vorba despre ochelari Pinhole!

Acesti ochelari cresc vizibilitatea pew timp de noapte, ceata, plafon gros de nori, ploaie, ninsoare si in orice situatii cu vizibilitate redusa protejand ochii si sporind securitatea in timpul mersului.

Acestia prezinta capacitatea deosebita de a concentra imaginea, ceata si culoarea albicioasa care provoaca oboseala si tendinta de a adormi la volan fiind eliminate din raza vizuala, imaginea devenind extrem de clara.

Acesti ochelari cu  lentile speciale pentru condus pe timp de noapte au fost initial inventati pentru a-i ajuta pe pilotii care participau la Cursa de 24h de la Le Mans, reactiile extrem de pozitive ale acestora au dus la comercializarea acestui tip de ochelari si pentru publicul larg.

Intr-un cabinet de optica specalizat pot fi obtinute informatii suplimentare despre lentilele speciale pentru condus pe timp de noapte (producatori, tratamente aplicate, preturi).

Avand in vedere ca siguranta pe sosele este un deziderat universal, lentilele speciale pentru condus pe timp de noapte sunt o investitie care trebuie luata in calcul de catre orice sofer.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Totul despre ski ca tot ne topim la soare

Schiul alpin este cel mai cunoscut si mai practicat dintre sporturile de iarna. Statiunile de schi din intreaga lume sunt prevazute

In cautarea unor proiecte noi

De ceva timp imi tot storc creierii sa fac ceva original… sa fac un proiect care sa se integreze bine

Experienta mea in Poker

Nu pot spune ca sunt un as in tot ceea ce inseamna jocurile de carti, de la septica pana la


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte