Cele mai sincere semne astrologice

Sinceritatea si onestia sunt doua calitati cu care nu oricine se poate mandri. Unora le este mai greu sa isi exprime adevarata opinie, le este greu sa le spuna oamenilor ce cred cu adevarat despre ei. Persoanele care refuza sa minta prefera sa ramana in armonie cu ele insele chiar daca acest lucru este deranjant pentru cei din jur. Oricum ar fi, astrologia ne ofera ocazia de a afla care sunt acele persoane care prefera sa spuna adevarul si care sunt capabile sa se exprime onest, fara probleme.

Racul. Nativii din Rac nu suporta minciuna si inselatoriile, nu tolereaza minciuna. Natura lor empatica semnifica faptul ca sunt constienti de consecintele pe care sinceritatea lor le poate avea. Generos si atent, Racul ii ajuta mereu pe oameni, in special pe cei in care are incredere deplina.

Leu. Deoarece isi doreste sa fie mereu in centrul atentiei, Leul ar putea lasa impresia ca este pretentios si nesincer ceea ce nu este deloc cazul. Chiar din contra, Leul este o persoana deosebit de cinstita si sincera careia nu ii place sa se ascunda sub o personalitate care nu este a sa. Nu intelege cum unele persoane pot fi nesincere si considera minciuna drept un atac impotriva sa.

Scorpion. Acest nativ nu suporta mincinosii si se pricepe de minune sa ii detecteze. Scorpionul considera minciuna si inselatoria drept un semn de slabiciune si nu ezita sa le spuna verde in fata oricui ceea ce nu ii convine. Extrem de loial, Scorpionul nu este genul de persoana care pune interesele sale inaintea altora sau sa manipuleze pe cineva pentru propriul sau profit.

Varsator. Varsatorul este o persoana rabdatoare si indulgenta, capabila sa vada latura pozitiva in orice situatie. Cu toate acestea, trebuie sa fii deosebit de atent deoarece exista un lucru pe care Varsatorii il urasc din tot sufletul si anume minciuna. Sinceritatea este deosebit de importanta pentru Varsator, nu tolereaza inselatoria, minciuna sau tradarea.

Peste. Pestele este o persoana extrem de sincera, isi spune parerea sincera fara problema chiar daca acest lucru inseamna ca va rani pe cineva. Motiv pentru care Pestii nu sunt foarte placuti de persoanele din jurul lor. Dar, in ciuda acestui fapt, Pestii nu stiu sa minta si spun tot ceea ce gandesc fara rezerve.

Sagetator. Sinceritatea este principala trasatura de caracter a Sagetatorului. Nativii din acest semn astrologic au un simt extrem de dezvoltat al moralitatii, minciuna nu este deloc acceptata de acestia, sb nicio forma. Uneori, sinceritatea Sagetatorului este brutala, raneste persoanele din jur. Dar, din fericire, simtul umorului ii scoate rapid din impas.

Fecioara. Franchetea cu care Fecioarele spun lucrurilor pe nume este uimitoare. Fecioarele nu stiu sa minta prea bine, evita sa se ascunda dupa deget din acest motiv. Datorita sinceritatii lor brutale Fecioarele nu au prea multi prieteni, simtul critic dezvoltat nu ii ajuta prea mult, ii face pe cei din jur sa se simta inconfortabil in preajma lor. Insa, in ciuda acestui fapt, sunt prieteni foarte buni.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns