click aici

Concurs marca eBloguri.Ro


concursVa invitam pe toti sa participati deoarece pe parcurs vom avea foarte multe premii de oferit, atat frumoase cat si substantiale.

Primul concurs pe care il organizam pe platforma eBloguri este chiar despre cea mai tare platforma care a fost lansata recent. Speram sa atragem un numar cat mai mare de bloggeri aici pentru a crea o comunitate solida si de aceea avem nevoie de ajutorul vostru pentru a ne face cat mai cunoscuti in blogosfera autohtona.

La acest concurs poate participa orice blogger care detine un blog si toti bloggerii care au luat subdomenii de la platforma ebloguri.

concursCe trebuie sa faci pentru a intra in concurs:

1.Redacteaza un articol in care sa le spui cititorilor tai despre platforma ebloguri si tema principala sa fie: “Care este motivul pentru car ar trebui sa te inscrii pe ebloguri?”

Iata cateva beneficii de care dispun cei din comunitatea noastra: promovare a blogurilor gratuit,  link-uri do-follow, concursuri si campanii de promovare, informatii utile despre blogging si multe altele.

2. Sa ai un blog activ

3. Sa introduci cel putin un link care sa faca trimitere catre ebloguri.ro

Cele mai creative articole ( locurile 1, 2 si 3 )  vor fi premiate de echipa eBloguri cu coliere ChicTeddy. Castigatorul acestui concurs va fi anuntat peste o saptamana, la incheierea concursului. Mai multe detalii gasiti pe pagina de concurs

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O realizare cu care ma mandresc – Content-Writer.Ro

Fara dar si poate site-ul Content-Writer.Ro se afla printre preferatele realizari ale mele. Simplu si la obiect va las sa-l

Madrid – Responsive HTML5 Store Template (Site Templates)

Madrid is a responsive e-commerce HTML5/CSS3 Template. Madrid Store Template can be used for any e-commerce needs. Our template comes

La revedere 2012 !

A mai trecut un an, un an presărat cu de toate. Am iubit, am urât, am plâns, am zâmbit, am


2 comments

Write a comment
 1. Vlad
  Vlad 5 aprilie, 2014, 19:10

  Un concurs foarte interesant. Sunt premii simbolice, dar uber frumoase. Despre ebloguri pot sa spun ca o sa fie o comunitate interesante, nu acum, poate peste doi ani de zile.

  Reply this comment
 2. eXIST
  eXIST 22 mai, 2014, 10:51

  Frumos concurs! Mult noroc!

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte