Pe 6 Martie lucrez pe bani

credit-cardsUite ca al 3-lea post nu-l scriu ca am incasat banii ci din contra am primit o noua amanare si niste explicatii de doi lei .. Pe data de 6 Martie au spus ca o sa lucram pe bani .. adica o sa incasam salariile.. Nu stiu ce sa zic dar am impresia ca este o noua amanare… Se plang ca nu au bani..dar la o simpla cautare la firme pe net… compania respectiva are un profit de 1.000.000  euro / luna… iar noi din  Decembrie nu mai stim ce e ala salariu. Ne-au inchis gura luna trecuta cu vreo 12 bonuri de masa dar daca pe 6 Martie nu ii luam nu stiu ce se va intampla.

M-am gandit sa ma bag la  niste credite bancare si sa fac un imprumut pentru nevoi personale dar pe urma ce fac daca astia nu-mi livreaza salariu?? Cu banca nu te poti juca, ti-au fixat o rata..pai trebuie sa te tii de ea..apoi eu cum sa fac asta daca salariul il primesc trimestrial 🙂 ? Ma mai enerveaza si parintii mei cand aduc vorba ca nu am luat salariu si stiti ce-mi spun ?

Lasa tata ca se pastreaza… sunt mai buni toti gramada daca ii ai in buzunar ii cheltui” o fi in gluma sau chiar o spun in serios? Pai da …pentru ei totul este destul de simplu.. lucrand la stat pe un salariu de 30 si un pic de milioane insa eu stau tot cu gandul la un credit pentru nevoi personale.. stiu este o solutie de criza insa prea multe alternative nu am!.. Ce-mi recomandati ?

 Locuri de munca in Constanta 2013 gasesti pe un singur site joburi care pune la dispozitia doritorilor de un loc de munca stabil toate ofertele de munca din 2013.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “Pe 6 Martie lucrez pe bani

  1. Si ce banca da credite la angajati care isi iau salariul tot la doua luni ?

  2. Eu iti recomand sa nu-ti faci credit bancar, apoi vei regreata si nu cred ca are rostul, insa decizia iti apartine .

Lasă un răspuns