click aici

Pe 6 Martie lucrez pe bani


credit-cardsUite ca al 3-lea post nu-l scriu ca am incasat banii ci din contra am primit o noua amanare si niste explicatii de doi lei .. Pe data de 6 Martie au spus ca o sa lucram pe bani .. adica o sa incasam salariile.. Nu stiu ce sa zic dar am impresia ca este o noua amanare… Se plang ca nu au bani..dar la o simpla cautare la firme pe net… compania respectiva are un profit de 1.000.000  euro / luna… iar noi din  Decembrie nu mai stim ce e ala salariu. Ne-au inchis gura luna trecuta cu vreo 12 bonuri de masa dar daca pe 6 Martie nu ii luam nu stiu ce se va intampla.

M-am gandit sa ma bag la  niste credite bancare si sa fac un imprumut pentru nevoi personale dar pe urma ce fac daca astia nu-mi livreaza salariu?? Cu banca nu te poti juca, ti-au fixat o rata..pai trebuie sa te tii de ea..apoi eu cum sa fac asta daca salariul il primesc trimestrial 🙂 ? Ma mai enerveaza si parintii mei cand aduc vorba ca nu am luat salariu si stiti ce-mi spun ?

Lasa tata ca se pastreaza… sunt mai buni toti gramada daca ii ai in buzunar ii cheltui” o fi in gluma sau chiar o spun in serios? Pai da …pentru ei totul este destul de simplu.. lucrand la stat pe un salariu de 30 si un pic de milioane insa eu stau tot cu gandul la un credit pentru nevoi personale.. stiu este o solutie de criza insa prea multe alternative nu am!.. Ce-mi recomandati ?

 Locuri de munca in Constanta 2013 gasesti pe un singur site joburi care pune la dispozitia doritorilor de un loc de munca stabil toate ofertele de munca din 2013.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Iubiți ai sorții, amanți ai războiului

Au fost prieteni buni şi-ades şi-au spus nevoia, Amanţi, iubiţi ai sorţii, şi-au dus greul ca fraţi, S-a lepădat de

Viata o gandesti chiar tu ?

Exista cel putin un caz in viata, in care ceea ce gandesti sau decizi , nu-ti apartine. Intalnim chiar ,unele

FMI

Multi au auzit de aceasta abreviere, insa nu toata lumea stie exact ce este ea de fapt. Fondul Monetar International


3 comments

Write a comment
 1. D-Petre
  D-Petre 2 March, 2013, 16:14

  Si ce banca da credite la angajati care isi iau salariul tot la doua luni ?

  Reply this comment
 2. Razvan Gavrila
  Razvan Gavrila 3 March, 2013, 21:49

  Iti recomand sa cauti alt loc de munca…unul platit!

  Reply this comment
 3. Alexandru
  Alexandru 4 March, 2013, 20:51

  Eu iti recomand sa nu-ti faci credit bancar, apoi vei regreata si nu cred ca are rostul, insa decizia iti apartine .

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar