click aici

Market Glory – un simulator economic


Salutare.. astazi mi-am facut cont pe Market Glory in afiliere cu cativa colegi de de munca… vreau sa vad cat de eficienta este si aceasta metoda de a face bani… O voi studia timp de 30zile iar daca se vede vreo schimbare o sa continui sa-l joc

Despre Joc

Nu este vorba de imbogatire peste noapte si sa nu te astepti sa castigi multi bani din primele zile insa in timp cu pasi mai mici sau mai mari ajungi la castiguri frumusele facand ceva simplu: sa te joci. Ai citit bine, nu este mlm, hyip, ptc sau mai stiu eu ce.

Market Glory este un joc, un simulator economic, politic, social si militar iar banii virtuali adunati de tine ii poti converti in bani reali. Fiecare jucator are strategia lui in aceasta comunitate iar prin actiune si perseverenta fiecare ajunge mai repede sau mai tarziu sa-si indeplineasca obiectivele. Jocul a fost lansat in august 2011 si in prezent sunt deja peste 7000 de jucatori din Romania inscrisi si altii din alte tari. Lumea se inscrie pentru ca e gratuit si este foarte atractiv, e palpitant sa-ti faci propria afacere virtuala din care sa beneficiezi in lumea reala. Oricine are timp un minut sau cateva minute pe zi, nu este o activitate care sa iti rapeasca timpul. Este un joc care se aliniaza trendului actual si cred ca Market Glory va deveni tot mai popular.

Poti face multe lucruri interesante in joc: sa muncesti (asta inseamna sa dai un click acolo), castigi bani si iti cumperi mancare si primesti energie care te ajuta sa-ti creasca productivitatea, inscrii persoane in joc si primesti bani si pentru activitatea lor, iti poti face firma care sa produca ceva, poti sa oferi locuri de munca si incet incet aduni bani. Cand ai adunati minim 20 de euro ii poti scoate.

Wish me luck si sper sa ne intanlim in lupta 😀 !!!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Businesstwo v1.0 Cssigniter WordPress Theme

If you liked our previous Business and Portfolio themes you will be amazed by how powerful BusinessTwo is. Demo Theme

Hosting gratuit – Tutorial

Gazduieste propriul site pe un server fara niciun fel de costuri. M-am gandit zilele trecute sa fac un articol in

Solus – Single Property Theme (Real Estate)

Start selling properties today with this easy-to-use and fully featured WordPress Theme. When purchasing this theme, you will receive a


6 comments

Write a comment
 1. D-Petre
  D-Petre 2 martie, 2013, 06:40

  Ce sa zic … spor in afaceri … virtuale si sa revii peste o luna sa ne spui cat e profitul.

  Reply this comment
 2. Andreea
  Andreea 26 martie, 2013, 13:29

  http://www.marketglory.com/strategygame/deiu91
  ( sign up aici si va voi ajuta cu tot ceea ce este necesar ,este un joc din care poti scoate bani reali,eu deja am retras in doar o luna 😀 Nu veti regreta..si nu uita e complet gratuit.o ora pe zi este suficient. Va astept si va stau la dispozitie ,click pe link pentru inscriere )

  Asta este mai mult domeniul IT ..nu o poti numi afacere virtuala sau ma rog…e cv de genu in fine 🙂 Daca este destept castigi..eu am retras 30 de euro in prima luna si castigurile sunt din ce in ce mai mari. e greu la inceput dar se poate 🙂 . Nici eu nu credeam dar m’am convins

  Reply this comment
 3. Mirel
  Mirel 20 ianuarie, 2014, 22:49

  http://www.marketglory.com/strategygame/mirel93
  Daca doriti sa va inregistrati in joc incercati acest link cu numele meu pentru a ma putea dezvolta si eu mai repede… raman dator. 🙂

  Mult noroc in joc!!!!

  Daca doriti un mic tutorial pentru incepatori incercati : http://glorymarketromania.blogspot.ro/

  Multumesc celor ce sau inregistrat cu numele meu!!!

  Reply this comment
 4. Yo
  Yo 30 septembrie, 2014, 20:45

  Pt cei ce vor sa joace click pe link Spam Remove

  Reply this comment
 5. vio
  vio 4 decembrie, 2014, 12:31

  Joc de strategie in care poti converti bani virtuali in bani reali. Dupa inscriere va dau toate detaliile pentru primele luni de joc. Pentru inscriere aveti linkul de mai jos:
  http://www.marketglory.com/strategygame/viobetman

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte