click aici

Crima – instinct sau nebunie?


crimaCine s-a intrebat vreodata daca ar putea comite o crima ? In fiecare dintre noi exista o gena de criminal si in functie de imprejurari ar putea fi activata.
Voi in ce situatie ati omori un om? Credeti ca asta e o ramasita a laturii animalice? Ne putem lasa prada instinctelor,ca acelea de a ne hrani, apara, reproduce, sau ne controlam?

Si tot asa, un criminal poate fi nebun sau doar un animal de prada? Sau…exista o alta situatie in care un criminal poate beneficia de clementa din partea legii si, de ce nu, a comunitatii?

Eu m-am gandit bine si da, as fi capabil de crima. Nu stiu in ce circumstante dar da, as ucide.. Nu i-am spus psihologului inca. =))

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

E placut sa stii

Traiesti si o faci ca toti oamenii, sau ma rog, asemeni tuturor celor ce sunt la fel ca tine, dupa

Madrid – Responsive HTML5 Store Template (Site Templates)

Madrid is a responsive e-commerce HTML5/CSS3 Template. Madrid Store Template can be used for any e-commerce needs. Our template comes

Haina noua pentru casa

Ma gandesc de foarte mult timp sa fac o schimbare absolut necesara pentru casa mea. Va intrebati ce anume, nu?


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte