click aici

Am masina, dar daca se „strica”….?


logo

Intrebare intrebatoare pentru toti detinatorii de autovehicule. Dar de ce intrebatoare? Pentru ca problema majoritatii sunt banii… mama lor de bani. Bun, ne-am cumparat masina… dar asa incep si o groaza de probleme.. plati cu zecile:asigurari, piese auto etc etc…

Nu-i asa? Haideti ca nu mint. Ei bine eu am gasit rezolvarea. Magazinul AutoHut este un magazin care detine pana si cea mai mica piese auto, este un magazin piese auto online iar plata se poate face in trei rate prin StarBT.

De ce am ales eu acest magazin probabil ca va veti intreba.. ei bine, am ales acest magazin pentru ca prezinta un mare grad de incredere pentru oricine este familiarizat cu acest domeniu. Este un un magazin atestat trusted.ro si este inscris la premiile Gpec – Gala. Premiilor eCommerce.

V-am convins? Inca nu? Atunci asculati urmatoarele: Identificarea masinii se face foarte simplu. In partea stanga a paginii se selecteaza marca, modelul si anul de fabricatie al masinii. Urmeaza selectia motorizarii, la fel de simpla. Navigarea prin portofoliul online este usoara si se poate face prin parcurgerea categoriilor de produse aflate in stanga paginii. Dupa aceasta selectie se alege din partea dreapta tipul de subcategorie apoi piesa dorita. In pagina produselor poti verifica toate caracteristicile detaliate si se poate face filtrare dupa producator si pret.

Cred ca nimic nu poate fi mai simplu de atat. Pana si un incepator in ale navigarii pe internet s-ar putea descurca sa isi gaseasca piesele de care are nevoie in acest magazin. Va doresc bafta tuturor!

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Haina noua pentru casa

Ma gandesc de foarte mult timp sa fac o schimbare absolut necesara pentru casa mea. Va intrebati ce anume, nu?

Gradinarit, renovare si petreceri

Într-un articol anterior va spuneam ca vechea mea bucătărie am montat-o la cabana din gradina. In aceeași gradina m-am apucat

Viata si compromisul

In viata intr-o relatie, de orice natura ar fi ea, exista nevoia de compromis! Pentru asta insa trebuie sa stii


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte