Mi-am schimbat „aparatul” de la L4class am avansat la S5

q7_img_9Pot spune cu mana pe inima ca am devenit fan Allview, daca pana acum mi-au trecut doar cateva produse de la ei prin gherute am fost pe deplin satisfacut. Detin o tableta Allview Speed City Dual Core, doua boxe Sbass, un telefon Allview L4class si pentru ca nu era completa colectia mea de pana acum m-am gandit sa-mi mai cumpar inca un telefon Allview dar de data aceasta este un Allview Simply S5 pe care momentan il descopar sa vad cam ce ii poate pielea.

Bineinteles ca wishlist-ul meu cu produse Allview nu se incheie aici mai am de gand sa-mi achizitionez inca-o tableta pentru sotia mea si anume Allview Viva Q7 sau Allview Viva Q8 si aici va las pe voi sa ma sfatuiti ce si cum aleg.

Auzi… Viva Q7 cu un procesor Quad Core ce ruleaza la o frecventa de 1 GHz, face fata cu usurinta tuturor nevoilor mele de browsing si multitasking, forme foarte chic ultra slim de doar 7,5mm daca stati putin si va incq8_img_9hipuiti exact cat grosimea a 3 bete de chibrit suprapuse.

Viva Q8 este si mai generoasa decat tableta ce am prezentat-o putin mai sus. Cum suna quad core de 1 GHz sustinut de 1Gb RAM. Pe langa asta ruleaza si pe ultima versiune Android 4.2.2 iar cand vine vorba de fotografiere va imaginati cat de clare pot fi cu ajutorul camerei de 5 megapixeli? Conversatiile skype? O minune de tebleta.

Aaa… era sa uit referitor la Simply S5 l-am achizitionat la abonament, cine ma poate ajuta cu setarile pentru internet? Am „bajbait” eu putin prin setariile de la conectivitate si acum nu stiu sa le restaurez iar o resetare generala nu ma va invata nimic. Mentionez ca pentru browser (internet) navighez ceas cu el insa nu mai pot conecta cu aplicatiile (facebook, twitter, opera mini, yahoo messenger) mult ravnite.
Allview Viva Q7

Allview Viva Q8

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns