click aici

Filelist.Ro-Torrent,probleme tehnice sau hacking


filelist.ro1

Trackerul FileList.Ro nu merge de cateva zile bune, imediat implinindu-se saptamana. Cum administratia Filelist.Ro a afisat pe torrent ca vor reveni cat de curand posibil, nu mi-am facut griji, considerand ca este o simpla problema de ordin tehnic. Totusi, este binecunoscut faptul ca, orice roman care se respecta, are cont pe Filelist.Ro si se intreaba probabil ca si mine ce anume s-a intamplat. Si cum tot mai multe voci sustin ca ar fi vorba de o actiune de hacking si nu neaparat o problema de ordin tehnic, mi-ar placea sa stiu.

Altfel spus, ar fi normal sa avem un raspuns oficial din partea administratiei FileLis.Ro si sa fie si adevarul. Consider ca meritam sa stim, asa mi-a spus un prieten, caci iubesc trackerul asta si am crescut impreuna cu el. Asadar, poate cineva sa ne lumineze?

Anuntul de pe tracker arata cam asa:

Site-ul nostru a fost victima unui atac de securitate, cineva a exploatat o vulnerabilitate CSRF pentru a obtine un cont de SysOp, de unde a procedat mai departe la a trimite spam-uri prin PM si email. Va rugam sa stergeti orice email tip spam venit de la site-ul nostru, dar sa NU il marcati ca spam, pentru a putea primi in continuare mail-uri legitime de la noi.
Parolele conturilor nu au fost compromise, deoarece ele nu sunt vizibile nici pentru staff, fiind stocate criptat. Atacatorul nu a obtinut decat acces de administrare pe interfata web, securitatea serverelor nefiind afectata. Continutul bazei de date a fost restaurat dintr-un backup facut in noaptea de Luni spre Marti.
Ne cerem scuze pentru orice neplaceri.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Non-Sens,iubirea!

Sunt oameni care o viaţă-ntreagă aleargă Iubirea s-o găsească undeva, Alţii, fără să mişte-un deget, doar aşteaptă Dragostea să-i găsească

Crooked – Responsive Coming Soon Template (Under Construction)

Crooked is a minimal, responsive, business coming soon / landing page / one page HTML5 template based on Bootstrap 3.

Am ajutat un blogger!

Uite ca astazi am facut si eu o fapta buna ! Am reusit sa lansez un blogger in blogosfera romaneasca.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte