click aici

Ce sa evit intr-o afacere


De multe ori, afacerile esueaza in urma unor greseli facute dintr-un motiv sau altul. Ca antreprenor este important sa stii ce anume trebuie sa faci pentru a reusi si ce anume trebuie sa eviti. In ceea ce priveste greselile, incearca sa nu te grabesti cand vine vorba de angajari. Alege oamenii cei mai buni pentru firma ta, chiar daca asta inseamna sa-i platesti mai bine.

Incearca sa pui mai mult accent pe afacerea pe care o ai, nu pe produsul in sine. Multe firme nu functioneaza cum trebuie pentru ca astepta prea mult timp ca sa aiba un produs perfect, lucru care adesea nu se intampla. De asemenea, nu este indicat sa actionezi dupa instinct, nici sa fii adeptul unei abordari dezorganizate.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cherished – Responsive Wedding WordPress Theme (Wedding)

Cherished is an elegant, clean and beautifully hand crafted responsive wedding WordPress theme. With a large collection of native WordPress

Pozitia sociala sau educatia copilului ?

E o realitate a zilelor noastre faptul ca tot mai multi romani pleaca in strainatate pentru a le oferi un

Motoarele electrice, indinspensabile muncii de zi cu zi

Motoarele electrice sunt pretutindeni! In casele noastre, functionalitatea mecanica a fiecarei masini pe care o vedem in jurul nostru este

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte