click aici

Ganduri de apoi – Doua domenii (punct) RO


domain-names-diceIn aceasta seara in cadrul emisiunii Blogatu Live Tv , Cristian Iosub a facut un anunt super strong ! Donez doua domenii .Ro … imediat am luat legatura cu fratiorul meu Strumful Alteia si l-am intrebat daca este dispus sa renunte la subdomeniul de pe blogspot si sa treaca pe  domeniu propriu si pe o noua platforma …adica wordpress.

Pentru noi …”astia putin mai vechi prin blogosfera” totul pare destul de soft … adica pana la urma ce inseamna imi cumpar un domeniu .. trec pe wordpress.. bag content ….UNIC si tac pac sa vina advertiserii … uite ca la el nu e asa .. tipul nu prea stiu ce si cum se mananca .. de curand a descoperit faptul ca un blog personal este ca un bun prieten … si de ce nu un jurnal … locul potrivit unde inti poti aseza gandurile!

Deci Cristi daca vrei sa faci o fapta buna … gandeste-te la ce am zis ! Castigand un blogger  nou in cercul nostru eu zic ca este o realizare!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Campania Cunoaste blogosfera in plina desfasurare

Pana acum un numar foarte mare de bloggeri au ales sa ofere un scurt interviu pentru aceasta campanie ce are

Cum si de ce poti „captura” mai multe e-mailuri spre blogul tau?

Atunci cand ai un blog, este foarte important sa te gandesti si la newletter, adica la numarul de oameni inscrisi

Google, PayPal heat up mobile-payments fray

Dynamically brand synergistic schemas via cross functional networks. Quickly visualize web-enabled strategic theme areas for cross functional e-business. Enthusiastically productize


Tags assigned to this article:
blogosferacristian iosubunic

1 comment

Write a comment
  1. Catalin
    Catalin 14 aprilie, 2013, 05:37

    Ce pot sa-i spun, decat success. Eu unu, am prea multe domenii .ro, .com, .info etc.. deja cu multe nu prea stiu ce sa fac, dar mno.. poate voi organiza si eu un astfel de concurs. Pe viitor, cine stie.

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte