Ganduri de apoi – Doua domenii (punct) RO

domain-names-diceIn aceasta seara in cadrul emisiunii Blogatu Live Tv , Cristian Iosub a facut un anunt super strong ! Donez doua domenii .Ro … imediat am luat legatura cu fratiorul meu Strumful Alteia si l-am intrebat daca este dispus sa renunte la subdomeniul de pe blogspot si sa treaca pe  domeniu propriu si pe o noua platforma …adica wordpress.

Pentru noi …”astia putin mai vechi prin blogosfera” totul pare destul de soft … adica pana la urma ce inseamna imi cumpar un domeniu .. trec pe wordpress.. bag content ….UNIC si tac pac sa vina advertiserii … uite ca la el nu e asa .. tipul nu prea stiu ce si cum se mananca .. de curand a descoperit faptul ca un blog personal este ca un bun prieten … si de ce nu un jurnal … locul potrivit unde inti poti aseza gandurile!

Deci Cristi daca vrei sa faci o fapta buna … gandeste-te la ce am zis ! Castigand un blogger  nou in cercul nostru eu zic ca este o realizare!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Ganduri de apoi – Doua domenii (punct) RO

  1. Ce pot sa-i spun, decat success. Eu unu, am prea multe domenii .ro, .com, .info etc.. deja cu multe nu prea stiu ce sa fac, dar mno.. poate voi organiza si eu un astfel de concurs. Pe viitor, cine stie.

Lasă un răspuns