click aici

Ganduri de apoi – Doua domenii (punct) RO


domain-names-diceIn aceasta seara in cadrul emisiunii Blogatu Live Tv , Cristian Iosub a facut un anunt super strong ! Donez doua domenii .Ro … imediat am luat legatura cu fratiorul meu Strumful Alteia si l-am intrebat daca este dispus sa renunte la subdomeniul de pe blogspot si sa treaca pe  domeniu propriu si pe o noua platforma …adica wordpress.

Pentru noi …”astia putin mai vechi prin blogosfera” totul pare destul de soft … adica pana la urma ce inseamna imi cumpar un domeniu .. trec pe wordpress.. bag content ….UNIC si tac pac sa vina advertiserii … uite ca la el nu e asa .. tipul nu prea stiu ce si cum se mananca .. de curand a descoperit faptul ca un blog personal este ca un bun prieten … si de ce nu un jurnal … locul potrivit unde inti poti aseza gandurile!

Deci Cristi daca vrei sa faci o fapta buna … gandeste-te la ce am zis ! Castigand un blogger  nou in cercul nostru eu zic ca este o realizare!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Un singur vinovat…? Unul inger altul demon ?

In mai toate cazurile de stari conflictuale in cadrul unui cuplu, si nu numai, il auzi pe el spunand ca

Barbatul – aparent interesant

Am o parere, asa cum noi barbatii „vedem” femeia invaluita in mister, tot asa, putine femei ajung sa inteleaga barbatii,

Siguranta si eleganta

In ziua de astazi te minunezi de cate nenorociri vezi pe la televizor, si aici ma refer in primul rand


Tags assigned to this article:
blogosferacristian iosubunic

1 comment

Write a comment
  1. Catalin
    Catalin 14 aprilie, 2013, 05:37

    Ce pot sa-i spun, decat success. Eu unu, am prea multe domenii .ro, .com, .info etc.. deja cu multe nu prea stiu ce sa fac, dar mno.. poate voi organiza si eu un astfel de concurs. Pe viitor, cine stie.

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte