Hai la o plimbare

retele-de-socializareEra o vreme mohorata afara.. nu avea chef de nimic.. nici sa asculte muzica, nici sa se uite la televizor, nici macar sa se joace cu ghemul ei de blana, pisicuta pe care o avea de cand era mica.

Se hotara pana la urma sa deschida calculatorul. Statea in fata acelui pc online pe o oarecare retea de socializare, si nu stia ce sa faca… sa intre sau sa nu intre in vorba cu cineva. Isi pusese un nick name asa la intamplare, plictisita se numea. Se pare ca nick name-ul ei nu atragea pe nimeni, pentru ca trecuse ceva vreme si nici un alt utilizator nu intrase in vorba cu ea.

Se hotaraste sa faca ea primul pas… intra in vorba cu o fata, pentru ca nu voia sa dea peste te miri ce baiat pe acolo, ca e plina lumea de obsedati. Dupa ce au stat ceva vreme de vorba, si-au dat seama ca amandoua locuiesc in acelasi oras si ca sunt si la acelasi liceu. Fata cealalta era foarte rezervata in a da detalii despre ea. Adusese la un mome4nt dat vorba despre un router, dar pentru ca nu se pricepea foarte bine la lucrurile astea tehnice, a lasat-o balta cu acel subiect.

Se hotara plictisita mea sa o intrebe pe interlocutoarea ei cum se numeste… insa aceasta nu vru sa ii spuna. Ii fura insa cateva informatii din care plictisita isi dadu seama ca este vorba despre o fata nu prea populara in liceu, era vorba de o fiinta care statea tot timpul retrasa si nu socializa cu nimeni inca de la inceputul liceului.

Nu ii spuse insa ca o recunoscuse… ci a antrenat-o la discutii… Si-a dat seama ca fata nu era deloc asa cum toti ceilalti o judecasera, fara sa o cunoasca.. era inteligenta, cu simtul umorului dar si cu picioarele pe pamant.

Urmatoarea zi la scoala o aborda.. ii spuse ca ea era plictisita si ca i-ar placea sa fie prietene. Din acea zi cele doua fete au devenit de nedespartit.. si in ziua de azi.. la casele lor fiind tin legatura si se inteleg la fel de bine

Powered by Seomonitor

LaRedoute ofera tuturor doamnelor si domnisoarelor haine  femei si haine online la preturi foarte buna iar calitatea materialelor din care este confectionata este foarte buna.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns