Era locurilor de munca

loc-de-muncaIn ziua de azi tot mai multi romani, si nu numai, ajung someri. De ce? Pentru ca se pare ca statul are lucruri mult mai importante de fcaut… sau de fapt, nu statul.. cei care sunt la putere, alesii nostri, sunt mai interesati in a-si umple lor buzunarele, sa-si ridice nu stiu cate vile, sa aibe n masini de lux… dar mai putin sa faca ceva si pentru noi, oamenii de rand, cei care i-am votat.

Piata locurilor de munca scade pe zi ce trece… in fiecare zi auzim ca se fac restructurari la nu stiu ce intreprindere din nu stiu cate cauze.

Sunt multi care pleaca din orasele mici ale tarii pentru a incerca sa isi faca un viitor in orasele mai mari si mai bine cotate pe piata muncii. Din curiozitate m-am interesat si eu de locuri de munca Ploiesti, pentru ca avem ceva rude in zona si nu ne-ar fi fost atat de greu sa plecam din orasul nostru.

Am gasit ceva locuri de munca insa nu ceea ce ne-am dorit. Am fost sfatuiti sa ne uitam si pe locuri de munca Oradea, fiind o zona mai buna, cu ceva locuri de munca atractive.

Mi-am dat seama ca atunci cand iti doresti sa muncesti o poti face in orice domeniu, in orice loc, fie ca este aproape sau departe de casa. Dar am realizat si ca timpurile s-au schimbat foarte mult… mai ales ca peste tot pe unde mergi ti se cere experienta.. dar cum oare sa dobandesti aceasta experienta daca nimeni nu te angajeaza…? Oare angajatorii nu se gandesc si la asta? Lucrurile se pot invata pe parcurs… de ce nu li se da o sansa oamenilor care isi doresc sa munceasca?

Powered by Seomonitor

La Redoute este un magazin incaltaminte dar si  magazin de rochii care satisface gusturile si nevoile oricarei femei care se respecta.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns