click aici

Era locurilor de munca


loc-de-muncaIn ziua de azi tot mai multi romani, si nu numai, ajung someri. De ce? Pentru ca se pare ca statul are lucruri mult mai importante de fcaut… sau de fapt, nu statul.. cei care sunt la putere, alesii nostri, sunt mai interesati in a-si umple lor buzunarele, sa-si ridice nu stiu cate vile, sa aibe n masini de lux… dar mai putin sa faca ceva si pentru noi, oamenii de rand, cei care i-am votat.

Piata locurilor de munca scade pe zi ce trece… in fiecare zi auzim ca se fac restructurari la nu stiu ce intreprindere din nu stiu cate cauze.

Sunt multi care pleaca din orasele mici ale tarii pentru a incerca sa isi faca un viitor in orasele mai mari si mai bine cotate pe piata muncii. Din curiozitate m-am interesat si eu de locuri de munca Ploiesti, pentru ca avem ceva rude in zona si nu ne-ar fi fost atat de greu sa plecam din orasul nostru.

Am gasit ceva locuri de munca insa nu ceea ce ne-am dorit. Am fost sfatuiti sa ne uitam si pe locuri de munca Oradea, fiind o zona mai buna, cu ceva locuri de munca atractive.

Mi-am dat seama ca atunci cand iti doresti sa muncesti o poti face in orice domeniu, in orice loc, fie ca este aproape sau departe de casa. Dar am realizat si ca timpurile s-au schimbat foarte mult… mai ales ca peste tot pe unde mergi ti se cere experienta.. dar cum oare sa dobandesti aceasta experienta daca nimeni nu te angajeaza…? Oare angajatorii nu se gandesc si la asta? Lucrurile se pot invata pe parcurs… de ce nu li se da o sansa oamenilor care isi doresc sa munceasca?

Powered by Seomonitor

La Redoute este un magazin incaltaminte dar si  magazin de rochii care satisface gusturile si nevoile oricarei femei care se respecta.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Economia energiei si ziua Pamantului

Tot mai des se aude despre economisirea energiei electrice. E și ziua Pământului când stingem lumina pentru câteva ore. Dar

Lumea dementei, lumea noastra

Intr-o lume ideala cuvantul genocid nu isi are locul, semnificatia este una aparte, uciderea in masa, decimarea unor intregi grupuri

Tiganii

Si uite asa am facut o prima discriminare, minoritatea (sau majoritatea?) avand dorinta sa fie numiti rromi. Dar nu doresc


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte