Iarna pe ulita

Iarna nu se mai termina și observ ca cei din clanu Garcea(Politia) își fac norma de amenzi lunare pe care le dau șoferilor nepregătiți. Asa cum am fost și eu în aceasta iarna, prinzând-ma nepregătit la categoria anvelope.

Cu toate ca am făcut schimbul de iarna, anvelopele fiind folosite 3 ani la rand, neavând o calitate excelenta  nu mai erau în starea buna de funcționare, asa ca nenea polițistu’ mi-a dat ceva de numărat. Nu am putut suporta aceasta defavorizare a mea ținând cont de faptul ca nu aveam nici o amenda de când mi-am luat carnetu de șofer.

A trebuit sa fac ceva care sa nu îmi mai creeze probleme cu domnii polițiști. Asa ca am cerut serviciile și ajutorul celo de la AnvelopeB, de unde mi-am achiziționat 4 anvelope All Season pentru a nu mai avea grija de schimbul lor sau probleme cu gaborii. Îmi par de foarte buna calitate ținând cont de fiabilitatea cu care rulez în trafic. Nu am mai condus pana acum cu anvelope all season însa sunt mândru ca am reușit sa fac asta. AnvelopeB.ro mi-a oferit și o oferta pe care nu o puteam refuza plus de asta transportul din București pana la mine în oraș fiind gratis.

Rapizi și eficienți, mi-au plăcut băieții care mi-au transportat anvelopele acasă. Atât de bucuros am fost încât i-am invitat la masa chiar dacă ziua băiețelului meu fusese cu o zi în urma. Am făcut în acea zi încă un party cu membri noi:P. Nu pot clasa aceasta firma cu vre-un minus deoarece sa clasat în primele așteptări ale mele. Recomand aceasta firma și susțin intangibil calitatea produselor pe care dânșii le oferă. Abia aștept sa ma prindă din nou politia sa le arat și lor ca m-am învățat minte și ca am apelat la cei mai buni pentru a îmi rezolva problema.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Iarna pe ulita

  1. Eu imi schimb anvelopele mereu la timp pentru ca nu am chef sa dau bani pe amenzi si sa intre in buzunarul nu stiu cui!

Lasă un răspuns