click aici

Iarna pe ulita


Iarna nu se mai termina și observ ca cei din clanu Garcea(Politia) își fac norma de amenzi lunare pe care le dau șoferilor nepregătiți. Asa cum am fost și eu în aceasta iarna, prinzând-ma nepregătit la categoria anvelope.

Cu toate ca am făcut schimbul de iarna, anvelopele fiind folosite 3 ani la rand, neavând o calitate excelenta  nu mai erau în starea buna de funcționare, asa ca nenea polițistu’ mi-a dat ceva de numărat. Nu am putut suporta aceasta defavorizare a mea ținând cont de faptul ca nu aveam nici o amenda de când mi-am luat carnetu de șofer.

A trebuit sa fac ceva care sa nu îmi mai creeze probleme cu domnii polițiști. Asa ca am cerut serviciile și ajutorul celo de la AnvelopeB, de unde mi-am achiziționat 4 anvelope All Season pentru a nu mai avea grija de schimbul lor sau probleme cu gaborii. Îmi par de foarte buna calitate ținând cont de fiabilitatea cu care rulez în trafic. Nu am mai condus pana acum cu anvelope all season însa sunt mândru ca am reușit sa fac asta. AnvelopeB.ro mi-a oferit și o oferta pe care nu o puteam refuza plus de asta transportul din București pana la mine în oraș fiind gratis.

Rapizi și eficienți, mi-au plăcut băieții care mi-au transportat anvelopele acasă. Atât de bucuros am fost încât i-am invitat la masa chiar dacă ziua băiețelului meu fusese cu o zi în urma. Am făcut în acea zi încă un party cu membri noi:P. Nu pot clasa aceasta firma cu vre-un minus deoarece sa clasat în primele așteptări ale mele. Recomand aceasta firma și susțin intangibil calitatea produselor pe care dânșii le oferă. Abia aștept sa ma prindă din nou politia sa le arat și lor ca m-am învățat minte și ca am apelat la cei mai buni pentru a îmi rezolva problema.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Drogurile si pedepsele

E consumator, cu totii stim ca drogurile creaza dependenta la fel ca si alcoolul. Totusi, individul nu devine un iminent

Adevaratii artisti

Se spune ca artistii sunt neintelesi, din aproape toate punctele de vedere si poate ca uneori asa si este, dar

Ne pregatim de banchet

Eu si prietenele mele ne pregatim de banchet pentru sfarsitul celor 4 ani deliceu. Cautam niste rochite banchet si am


1 comment

Write a comment
  1. Andrei
    Andrei 27 octombrie, 2016, 12:43

    Eu imi schimb anvelopele mereu la timp pentru ca nu am chef sa dau bani pe amenzi si sa intre in buzunarul nu stiu cui!

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte