Albumele foto… piedici in calea uitarii

In aceasta era a fotografiilor digitale se pare ca majoritatea oamenilor si-au pierdut obiceiul de a pstra un album de fotografii al familiei. Cred ca acest lucru este o mare greseala pentru ca familia este draga sufletului fiecaruia dintre noi iar fotografiile reprezinta, cu siguranta, o piedica importanta in calea uitarii. Pastrarea unor albume foto nu este un gest rusinos pentru nimeni ci dinpotriva.

Anii trec foarte repede pe langa noi si de multe ori ne regasim privind la fotografiile de la diferite evenimente si radem si plangem deopotriva privindu-le. Cunosc oameni care au o imprimanta laser si orice fotografie facuta.. chiar si in parc sau pur si simplu la munca… sau unei flori in parc le scot la imprimanta si le adauga albumelor de acasa.

Cred ca este o metoda foarte buna de a tine vii in mintea si sufletul lor imagini minunate. Cred ca o fotografie poate face cat o mie de cuvinte.. este de ajuns sa privesti o imagine, de cele mai multe ori, si sa-ti revezi intreaga viata. Iti revezi prieteni dragi.. oameni care poate au disparut de langa noi dar nu si din sufletele noatre. Cu siguranta fotografiile sunt o piedica in calea uitarii.. a avut dreptate colega mea din scoala generala care mi-a dat cu drag o fotografie pe spatele careia scria „o piedica in calea uitarii” si nu am uitat-o!

Asa ca va zic asa: luati-va aparatul foto… imortalizati toate momentele importante din viata voastra dar nu le aruncati pe o retea de socializare… scoateti pozele si pastrati-le intr-un album..peste ani si ani va vor bucura sufletele!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns