click aici

Ai aflat ca ai dosar pentru datorii neachitate? De ce nu trebuie sa intri in panica?

Ai aflat ca ai dosar pentru datorii neachitate? De ce nu trebuie sa intri in panica?

Stresul si panica sunt principalele emotii negative pe care le poate genera o instiintare de preluare a gestionarii datoriilor de catre o alta firma decat cea la care acestea exista. Sunt reactii firesti, umane, dar care pot fi evitate prin mai multa informare. Prin informatia corect obtinuta din surse credibile nu doar ca se evite starile de teama nejustificata, ci se ajunge foarte simplu la stingerea datoriilor.

De ce comunicarea cu KRUK Romania nu trebuie sa genereze panica?

Spre deosebire de multe institutii bancare, la care oamenii cu datorii nu au mai reusit sa plateasca ratele pentru creditele contractate, KRUK le ofera clientilor sai posibilitatea de a le plati in cuantumul pe care singuri il stabilesc. Firma gestioneaza creantele pana la stingerea acestora si alege o cale amiabila de comunicare, oferind solutii eficiente in functie de caz.

KRUK nu este o banca, iar angajatii sai nu au nimic in comun cu birocratia sau alte abordari care adauga un plus de dificultate in rezolvarea problemelor financiare ale clientilor. Compania asigura colectarea si gestionarea creantelor pentru institutii bancare, companii mari la care cei care au fost instiintati ca au dosar la KRUK nu au mai platit valoarea unor facturi de servicii sau bunuri, operatori care asigura utilitati, precum furnizarea de apa, gaz, curent electric, TV, telefonie s.a.m.d.

Agentii care iau contact cu clientii companiei, nu someaza. Acestia ii ajuta real sa ramburseze datoriile pe care le au intr-un mod care sa nu le genereze si alte probleme. Angajamentul de plata, pe care clientii il semneaza, nu conditioneaza plata unei anumite sume de bani in cuantumul ratei lunare. Clientul este cel care stabileste valoarea ratei, in functie de veniturile pe care le are.

Fiecare caz in parte este analizat individual si gestionat personalizat pentru a rezolva amiabil situatia. In fond, clientii KRUK au povesti diferite si indica diverse cauze din care au ajuns in imposibilitatea de a-si plati ratele. Printr-un proces de comunicare directa, argumentata si sincera cu reprezentantii KRUK, , vor ajunge mai repede decat isi pot imagina la obiectivul tintit – ziua fara datorii!

Dosarul la KRUK nu poate fi comparat cu o pedeapsa pentru neplata datoriilor

Poate ca exista persoane care gandesc asa, insa sunt departe de adevar. Compania invita la un proces amiabil de comunicare. In mod cert, un astfel de proces este de preferat unei somatii bancare sau unei instiintari prin care se comunica executarea clientului bancar. De astfel, cele mai corecte pareri despre KRUK Romania se obtin atunci cand oamenii cu datorii intra in legatura directa cu angajatii companiei.

Din acel moment vor intelege ca au gasit ajutorul de care aveau nevoie, oameni ca si ei, care empatizeaza cu problemele pe care le au si cu care vor face o echipa buna pana in momentul in care datoriile vor fi achitate! Vor primi solutii la care nu s-au mai gandit si vor trece cu bine peste o situatie in care nu se pot simti confortabil. Mai mult de atat, vor ramane cu un istoric de plata buna, care le va permite ca in situatii de criza financiara sa mai poata contracta un alt credit.

Foarte important pentru clienti este si prezenta activa a companiei in mediul online cu o platforma web intuitiva si pagina de Facebook, oferind informatii relevante despre activitatea pe care o desfasoara si despre concursurile pe care le desfasoara pentru clientii sai.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Iubiți ai sorții, amanți ai războiului

Au fost prieteni buni şi-ades şi-au spus nevoia, Amanţi, iubiţi ai sorţii, şi-au dus greul ca fraţi, S-a lepădat de

Sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă au sosit, Moşii au hotărât să îşi pună spiriduşii la treabă şi aceştia au început să lucreze

Cunoaste-l pe Locco

Intamplator am dat peste articole de genul asta si chiar mi-a placut ideea! Vrei sa ma cunosti,sa stii mai multe

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte