Haine noi de sezon

Zilele trecute, împreuna cu soția mea, hoinaream pe internet în căutare de noi haine pentru sezonul rece. După cum știm cu toții temperatura a scăzut brusc și hainele groase sunt cele care ne dau o siguranța împotriva gerului de afara. Așa am ajuns pe site-ul celor de la miniprix, un site unde am observat ca se vindea aproape orice. Aici găsești tot ceea ce cauți, iar prețurile sunt unele destul de avantajoase și unele produse au chiar reduceri substantiale.

miniprix_normalAșa ca și noi am decis sa căutam pe acest site hainele groase care ne interesau. Prima data i-am dat voie soției mele care a început sa caute paltoane scurte dama, deoarece ii placeau foarte mult și i se potriveau destul de bine. Și știți cum sunt femeile la cumpărături, pana nu cauta prin toate și nu se uita de zece ori peste același produs nu se lasa. Așa ca m-am trântit în pat și am decis sa aștept sa termine. Credeți-ma ca a durat în jur de doua ore, după care m-a strigat și mi-a zis ca ea a terminat și ca e rândul meu.

M-am ridicat și m-am așezat în fata calculatorului. Am început prin a ma uita la niște paltoane scurte de bărbați, iar unul dintre acestea mi-a atras atenția, parea de o calitate destul de buna și la un preț redus substanțial. Nu am mai stat deloc pe gânduri și l-am adaugat în cosul de cumpărături. Acum mai trebuia sa găsesc și un fular, dar vroiam un fular care să se asorteze perfect paltonului pe care doar ce îl alesesem. Așa ca am intrat la categoria de fulare, unde am găsit exact ceea ce căutam.

Am finalizat comanda, destul de bucuros ca gasisem ceea ce căutam, atât eu cât și soția mea. Recomand tuturor site-ul miniprix.ro, aici se vând lucruri de calitate la niște preturi destul de avantajoase.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns