Unde poti face ski

bicicletaSurpriză.. astăzi am aflat că şeful nostru ne pregăteşte o surpriză pentru sezonul rece aşa că nu am stat pe gânduri şi am intrat imediat pe Biciclop şi mi-am dat comanda la o pereche de pantaloni de ski. Cum de am găsit tocmai site-ul Biciclop? Simplu.. am dat căutare în Google la diferite accesorii pentru zăpadă, printre care pantaloni de ski şi cagule online iar printre sutele de rezultate oferite de la diferite magazine online am descoperit acel site. L-am ales pentru ca mi-a convenit preţurile pe care le aveau afişate la produsele de care eram interesat, le-am cumpărat şi gata, nu-mi place să stau prea mult pe ganduri.

Mai jos sunt trei destinaţii pe care şeful nostru ni le-a prezentat. Ar fi fost frumos dacă plecam într-o excursie şi să le vizităm pe toate trei dar el a spus că doar una din ele va apărea pe biletul de avion. Vă prezint destinaţiile:

Cele mai lungi părţii din lume se găsesc în Europa, dincolo de faima câştigată pentru peisajele sale de un pitoresc incredibil, Europa a fost asociată, întotdeauna, cu schiul.

  • Courchevel, din Franţa este cea mai luxoasă dintre staţiunile zonei Trois Vallée, cea mai mare suprafaţă de schi interconectata din lume. Domeniul schiabil se întinde pe mai bine de 500 de hectare de teren. Courchevel are baze de schi la patru altitudini diferite, cu 600 de părţii de toate tipurile, 66 de itinerarii de crosscountry și 10 restaurante situate pe părţii.
  • Amplasată în Alpii Dolomitici, Cortina d’Ampezzo din Italia, este cunoscută pentru atmosferă să idilică, diversitatea pârtiilor cu grad de dificultate redus şi şarmul clasic al Italiei. Cortina – cum i se spune pe scurt – este conectată la sistemul Dolomiţi Superski, oferind schiorilor acces la 1.225 de kilometri de părţii şi trasee dea lungul şi latul unui uriaş sistem interconectat.
  • Sankt Anton am Arlberg, Austria oferă aproape 320 de kilometri de părţii şi itinerarii de schi. Totuşi, staţiunea este privită ca fiind cea mai bună destinaţie din Europa pentru partea de aprèsski, cu cluburi unde se petrece frenetic de la ora 16.00 până târziu în noapte.

Voi ce aţi alege?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns