click aici

Bicicleta viitorului, un „MP3” care merge singur şi nu poate fi furat


c59568736f2e4c2004521c3e5fedff3c

Pegasul de pe vremea bunicului va privi ruşinat către noile modele pe care le-am putea zări pe străzi, în următorii ani. Bicicletele viitorului vor număra caloriile consumate în timpul pedalatului, vor avea incorporate MP3 playere şi vor folosi un motor care funcţionează cu ajutorul energiei solare.

Bicicleta, unul dintre cele mai rapide mijloace de transport într-o capitală aglomerată, ar putea suferi transformări masive în următorii ani. Ciclistul Olimpic, Chris Boardman a dezvăluit marţi un model inedit de bicicletă, echipată cu un motor eco, MP3 player şi sistem de recunoaştere a amprentelor.

Bicicleta, care a atras atenţia tuturor celor prezenţi la eveniment, va număra caloriile consumate în timpul pedalării, iar atunci când posesorul oboseşte, acesta va mearge singură cu ajutorul unui motor ce foloseşte energia solară.

Un alt atuu al modelului realizat de Boardman este faptul că nu poate fi furat. Bicileta are implementat un dispozitiv de recunoaştere a amprentelor, astfel că, doar proprietarul o va putea porni.

Potrivit inventatorului, dispozitivul de siguranţă nu poate fi spart .

Chris Boardman susţine că în următorii 20 de ani fiecare dintre noi vom avea un astfel de model şi spune că tehnologia necesară comercializări există şi este disponibilă, însă lipsesc investitorii curajoşi.

Rezumat: Lumea in loc sa caute solutii pentru a nu mai scade din salarii la oameni sau si mai grav ai da afara,ei inventeaza biciclete bulid,care nush daca este o necesitate sau un moft,anyway LUMEA FACE CE VREA IN ZIUA DE AZI,nu ar fi de mirare maine sa auzim ca tre sa ne mutam pe luna!  =))

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Templul mantuirii

Vazusem iar lumina la apus Un inger mi-a zambit acolo,sus Si-am incercat sa il ating cu gandul.. De sub picioare..

Campionatul national de Nail

Zilele acestea se desfasoara Campionatul National de Nail, campionat sponsorizat de WIGMOND Beauty &Style . In cadrul acestuia, cele mai

Daca la noi este iarna la ei ce este?

Iarna nu-i ca vara,  este o vorba veche din popor, cand iarna ar trebui sa iti faci caruta si vara


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte