Omul cat traieste invata

dans

Se spune ca omul cat traieste invata, atat in ceea ce priveste lucrurile importante din viata lui dar si in ceea ce priveste amanuntele, lucrurile care pot fi observate doar de cei care au ochiul format pe anumite lucruri. Asta mi s-a intamplat si mie intr-o seara cand… la o petrecere intre prieteni fiind, m-am trezit cu o doamna pe care nu o cunosteam, ca imi spune ca tinuta mea este fada si ca nu ma avantajeaza deloc.

Omul cat traieste invata – Cel mai mare adevar

La inceput m-am uitat putin urat la dansa gandind ca cine este ea si ce drept are sa ma judece pe mine. Mai apoi, dupa ce s-a prezentat si mi-a spus cine este si cu ce se ocupa, am incercat sa ma analizez la rece. Avea dreptate, tinuta nu ma avantaja absolut deloc, nu fusese cea mai buna alegere. Daca i-as fi adaugat o curea, una din acele curele pentru femei care ascunde anumite imperfectiuni poate ca ar fi aratat altfel tinuta mea dar na…

dans

Mi-a spus doamna ca ar fi fost bine daca as fi ales o bustiera insa, din instinct i-am raspuns ca bustierele sunt destul de scumpe si ca am alte prioritati in ceea ce priveste cheltuirea banilor. Si imediat mi-a dat un pont foarte bun.

Ca gama sa fie completa peste scurt timp am observat ca doamna stia foarte bine sa danseze. si cum sunt eu curioasa din fire am inceput sa intreb in cercul ei de prieteni daca nu cumva este vreo profesoara de dans, imediat am inceput sa primesc si raspunsuri la care nu ma asteptam.

Mi-am adus aminte de cele mai frumoase clipe – Dansul mirilor

Doamna noastra facuse cursuri de dans cu cei de la www.jdvdance.ro, aceiasi echipa care m-au invatat si pe mine „dansul mirilor” din cea mai speciala zi din viata mea.

Cum s-a terminat petrecerea si am ajuns acasa am intrat repede pe internet sa vad daca site-ul celor de la Jdvdance.ro mai exista pentru ca de data aceasta vreau sa-l inscriu pe baieteleul meu la niste cursuri de dans.

Si totusi de la o seara banala s-a dovedit a fi o seara de succes, pe langa faptul ca m-am intalnit cu prieteni foarte buni din vremea facultatii, am luat si lectii despre cum sa ma imbrac si sa ma port si mi-am adus aminte si de cele mai placute momente petrecute intr-o sala de dans cu oameni minunati.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns