Probleme rezolvate doar printr-un click

roti carucioare

In dorinta noastra de a ne amenaja casa intr-un mod cat mai util si simplu am cautat solutii in toate directiile posibile: la prieteni, la rude, prin magazine si nu in ultimul rand am cautat pe internet. Ne-am dorit in primul rand o mobila care sa dea senzatia unui spatiu mai mare avand in vedere ca apartyamentul nu este foarte spatios. Lund in considerare acest aspect, am ales mobila aproape in totalitate care are corpuri suspendate.

Probleme rezolvate doar printr-un click, bucataria noastra a iesit de vis iar materialele au fost de cea mai buna calitate.

Primind foarte multe emisiuni cu nisa renovarilor am imprumutat cateva idei pe care le-am pus in aplicare la noi acasa. Pentru ca bucataria era cea care avea spatiul cel mai redus aveam nevoie de o idee inovatoare care sa ne permita atat confortul cat si utilitatea necesara. Acestea fiind puse pe hartie numai trebuia decat sa punem planul in aplicare. Asa ca am inceput renovarea apartamenului. Majoritatea materialeor le-am achizitionat de pe internet aceasta fiin masura cea mai simpla si la indemana noastra.

roti carucioare

Asa cum v-am spus mai devreme, bucataria reprezenta cea mai mare problema pentru noi asa ca ne-am canalizat atentia  mai mult asupra ei. Vazusem intr-o emisiune o bucatarie de dimensiunile bucatariei noastre, in care expertii realizasera o masa care era asezata cumva in interiorul mobilei si atunci cand nu era folosita aceasta parea avea rolul unei usi din mobila. Aceasta masuta functiona cu ajutorul unui sistem cu rotite.

E bine sa ai un var exact ca cel din reclama. Sa stii ca cineva iti poate da un sfat atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Problema cea mai mare acum o reprezenta parchetul si evenualul zgomot produs de rotile mesei. Stiam ca verisorul meu schimbase rotile de la scaunul biroului de acasa cu unele care nu produceau nici cel mai mic zgomot si pe deasupra nu zgariau nici parchetul. Am pus mana pe telefon si l-am sunat pentru a-l intreba de unde a achizitionat acele rotite.

Niciodata nu m-am gandit ca aceste mici rotite imi vor da atatea batai de cap. bine ca am aflat de cei de la Tente ca altfel nu stiu ce m-as fi facut.

Raspunsul nu a fost deloc surprinzator: „de pe internet!” bine bine de pe internet, dar de unde mai exact, de pe ce site? Mi-a spus ca le cumparase de pe site-ul www.tente.com/ro-ro la un pret foarte bun si pe langa faptul ca erau silentioase si nu faceau zgarieturi pe parchet erau si foarte durabile in timp.

Nu am mai stat pe ganduri si am comandat si eu de acolo tot ce aveam nevoie. Si uite asa problema noastra a fost rezolvata doar cu un simplu click.

Pot spune ca a iesit bucataria visurilor iar paroblema spatiului nu mai exista astazi. Avem un spatiu de invidiat in casa si acum ne putem invita linistiti prietenii pe la noi fara teama ca nu vom avea loc cu totii.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns