click aici

Masinile si Anglia


vopsea-galbena-pentru-masini-1920x1200Majoritatea isi fac probleme in privinta masinilor din Anglia.Multi spun ca nu vor o masina din Anglia ca ori este prea prost intretinuta, ori este cu volan pe dreapta si le este greu sa se obisnuiasca.
Eu cred ca frica, teama de a conduce o masina cu volan pe dreapta isi spune cuvantul. Spun asta pentru ca o masina din Anglia o iei la pret foarte foarte decent.

Un transport Anglia Romania nu te duce foarte mult la cheltuiala, pentru ca pretul masinii din Anglia este nesemnificativ pentru volanul de pe partea dreapta.
Chiar daca acestia au un alt „circuit” ca al nostru si ca la ei mersul pe strazi este invers, recunosc ca poate sa reprezinte o provocare pentru fiecare ceea este o masina din Anglia.

Sunt de parere ca englezii au la fel de multa grija de masinile lor, la fel si romanii. Ii las in pace pe oamenii care au o problema in as modifica masinile si sa participe la concursurile legale pentru masini sa-si etaleze bijuteria cu cai multi.
Aici este vorba doar de o masina ieftina cu volan pe dreapta si mai presus de toate, de o firma care te serveste care pot spune chiar ca abea asteapta apelul tau pentru ati lua masina din orice oras al Angliei, fie ca este Londra, Manchester si asa mai departe.

O firma de la Arad care pun foarte mult accent pe viziunea clientului. Adica, in acest caz daca un client vrea o masina din Anglia, atunci din Anglia sa fie.
Mi se pare o idee foarte buna a lor, pentru ca asa pot sa asigure si sa aduca mai multe masini din Anglia cu sau fara celebrul volan pe dreapta.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O lume pentru toti

Am fost invatati sa credem ca exista o lume pentru toti… lumea aceasta in care traim poate fi impartita in

Piticul meu si… camioanele

Cred ca majoritatea dintre voi stiti ca am un pitic de trei ani si ceva… ei bine piticul meu a

Cadouri din suflet

Intotdeauna mi-au placut cadourile, mai ales sa fac eu cadouri… tocmai de aceea sunt cat se poate de fericit ca


1 comment

Write a comment
  1. Lilia Donovan
    Lilia Donovan 19 iunie, 2013, 09:30

    “Astfel de autovehicule, care au volan pe dreapta, devin foarte periculoase. În momentul în care execuţi manevra de depăşire, trebuie să te asiguri, ori ca să te asiguri, trebuie să ieşi cu jumătate de maşină în afară. De aici şi până la accident nu mai e decât un singur pas. Sperăm că pe parcursul anului viitor, la nivelul RAR, să se poată lua o decizie cu privire la admiterea sau neadmiterea acestor autovehicule”, a declarat, la România TV, şeful Direcţiei Rutiere, Lucian Diniţă.

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte