Sfaturi pentru un interviu de succes in limba engleza

Sfaturi-pentru-un-interviu-de-succes-in-limba-engleza

Odata ce ai realizat un cv engleza care iese in evidenta, este timpul sa te pregatesti pentru interviu. Procesul interviului poate fi partea cea mai intimidanta atunci cand cauti un loc de munca, insa increderea este esentiala.

Iata cateva ??sfaturi de top care te pot duce pe calea succesului atunci cand trebuie sa participi la un interviu in enleza.

  1. Cerceteaza

Este absolut esential sa te familiarizezi cu industria, compania si pozitia pentru care esti intervievat. Poti incepe cu site-ul companiei. Acest lucru iti va oferi cateva puncte de discutie utile, si te vei asigura ca esti pregatit pentru cateva intrebari standard cu privire la interviu. Intotdeauna trebuie sa fii pregatit cu un raspuns la intrebarea: „De ce vrei sa lucrezi aici?”

  1. Practica, practica, practica

Practica este perfecta. Aranjeaza un interviu fals cu un prieten sau, daca te ajuta mai mult, repeta raspunsurile la intrebarile frecvente in fata unei oglinzi. Nu numai ca aceasta va fi o oportunitate de a castiga incredere in limba engleza, este, de asemenea, o modalitate foarte buna de a vorbi confortabil cu privire la abilitatile si calitatile tale relevante.

  1. Fii pregatit

Asigura-te ca ajungi la timp pentru interviu. Daca te bazezi pe mijloacele de transport in comun, tine cont intotdeauna de o ruta alternativa in cazul in care autobuzul intarzie. De asemenea, nu uita sa iei cu tine o copie a CV-ului si o lista de referinte.

  1. Cunoaste-ti punctele forte

Angajatorul va dori sa stie ce abilitati vei aduce in compania lui. Citeste descrierea si cerintele job-ului si fa-ti notite despre ceea ce cauta compania. Gandeste-te la abilitatile si realizarile tale relevante, si pregateste-te sa oferi exemple specifice care evidentiaza punctele tale forte profesionale, si de ce esti potrivit pentru aceasta pozitie.

  1. Gandeste-te la o slabiciune pe care ai depasit-o

Nu este un secret ca intervievatorii iubesc intrebarea: „Care este cea mai mare slabiciune a ta?”. Identifica o problema cu care te-ai confruntat in trecut, dar pe care ai reusit sa o depasesti cu brio. Asigura-te ca poti sa enumeri modalitati concrete prin care ai depasit aceasta fosta slabiciune. De exemplu, probabil ca te-ai luptat cu organizarea, dar acum te-ai obisnuit sa pastrezi un calendar actualizat care sa te ajute sa ramai in fruntea sarcinilor si termenelor. Sau poate engleza la job reprezenta o problema pentru tine in trecut, dar ai reusit sa o inveti si in momentul de fata participi la un interviu in engleza.

  1. Imbraca-te pentru succes

Cand vine vorba de un interviu, este crucial sa faci o prima impresie pozitiva. Cel mai bun sfat? Imbraca-te pentru job-ul pe care il doresti. Vei avea mai multa incredere atunci cand arati bine si ingrijit, iar imbracamintea este impecabila si profesionala. De asemenea, este important sa fii confortabil in ceea ce porti in timpul zilei.

  1. Zambeste

Pozitivitatea inseamna mult intr-un interviu. Un zambet autentic te poate ajuta sa te simti mai linistit, si sa-i arati intervievatorului ca esti cu adevarat entuziasmat de locul de munca. Asigura-te ca faci contact vizual si cunosti limbajul corpului. Mai presus de toate, evita tentatia de a face comentarii negative despre fostii angajatori.

  1. Spune „Multumesc”!

Sa spui un multumesc politicos dupa un interviu, este un mic gest care poate face o impresie mare. Ia in considerare trimiterea unui e-mail de multumire. Acest lucru va face ca intervievatorul sa te retina, si ii va oferi sansa de a vedea de ce esti potrivit pentru aceasta pozitie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns