Stilul masculin la feminin

Articolele vestimentare de inspirație masculină au obținut de-a lungul timpului din ce în ce mai multe adepte. Curent venit ca o modalitate de a ne pune pe picior de egalitate cu domnii, articolele vestimentare în stil masculin trebuie purtate astfel încât să ne scoată în evidență feminitatea și nu să ne rigidizeze.

            Pantalonii au fost creați inițial drept un accesoriu vestimentar masculin, încet, încet ei au fost intergați perfect vestimentației feminine încât cu greu îi mai putem consider un articol vestimentar exclusiv masculin. Pantalonii de inspirație masculină pot pune în evidență feminitatea dacă sunt combinați cu bluzele din material vaporos, cu accesoriile potrivite și bineînțeles cu pantofii cu toc.

            Cămășile de inspirație masculină sunt îndrăgite de doamne, simple și comode se potrivesc diferitelor ocazii. O costumație compusă din acestă cămașă, o fustă tip  creion și pantofii cu toc vor face o femeie să arate impunător fără a își pierde delicatețea și eleganța.

            Sacourile cu croială de inspirație masculină pot fi atribuite atât unei ținute casual cât și unei ținute office sau de seară. Combinând potrivit culorile, materialele, accesoriile și coafura putem construi o vestimentație elegantă, originală și feminină.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns