click aici

Stilul masculin la feminin


Articolele vestimentare de inspirație masculină au obținut de-a lungul timpului din ce în ce mai multe adepte. Curent venit ca o modalitate de a ne pune pe picior de egalitate cu domnii, articolele vestimentare în stil masculin trebuie purtate astfel încât să ne scoată în evidență feminitatea și nu să ne rigidizeze.

            Pantalonii au fost creați inițial drept un accesoriu vestimentar masculin, încet, încet ei au fost intergați perfect vestimentației feminine încât cu greu îi mai putem consider un articol vestimentar exclusiv masculin. Pantalonii de inspirație masculină pot pune în evidență feminitatea dacă sunt combinați cu bluzele din material vaporos, cu accesoriile potrivite și bineînțeles cu pantofii cu toc.

            Cămășile de inspirație masculină sunt îndrăgite de doamne, simple și comode se potrivesc diferitelor ocazii. O costumație compusă din acestă cămașă, o fustă tip  creion și pantofii cu toc vor face o femeie să arate impunător fără a își pierde delicatețea și eleganța.

            Sacourile cu croială de inspirație masculină pot fi atribuite atât unei ținute casual cât și unei ținute office sau de seară. Combinând potrivit culorile, materialele, accesoriile și coafura putem construi o vestimentație elegantă, originală și feminină.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Harmony OS – ce este noul OS de la Huawei si la ce foloseste

In urma cu cativa ani auzeam vorbindu-se despre intentiile Huawei de a-si crea propriul ecosistem. Dupa care zvonurile au incetat

De Unde venim…?

Care este originea noastra reala? Am mai existat inainte de a ne naste? Vieti anterioare? Suntem indreptatiti sa ne gandim

O afacere infloritoare are in spate multi…contabili

Bucurestiul este taramul fagatuit al multor oameni care isi doresc sa isi inceapa o afacere sau sa se angajeze pe

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte