click aici

Stilul masculin la feminin


Articolele vestimentare de inspirație masculină au obținut de-a lungul timpului din ce în ce mai multe adepte. Curent venit ca o modalitate de a ne pune pe picior de egalitate cu domnii, articolele vestimentare în stil masculin trebuie purtate astfel încât să ne scoată în evidență feminitatea și nu să ne rigidizeze.

            Pantalonii au fost creați inițial drept un accesoriu vestimentar masculin, încet, încet ei au fost intergați perfect vestimentației feminine încât cu greu îi mai putem consider un articol vestimentar exclusiv masculin. Pantalonii de inspirație masculină pot pune în evidență feminitatea dacă sunt combinați cu bluzele din material vaporos, cu accesoriile potrivite și bineînțeles cu pantofii cu toc.

            Cămășile de inspirație masculină sunt îndrăgite de doamne, simple și comode se potrivesc diferitelor ocazii. O costumație compusă din acestă cămașă, o fustă tip  creion și pantofii cu toc vor face o femeie să arate impunător fără a își pierde delicatețea și eleganța.

            Sacourile cu croială de inspirație masculină pot fi atribuite atât unei ținute casual cât și unei ținute office sau de seară. Combinând potrivit culorile, materialele, accesoriile și coafura putem construi o vestimentație elegantă, originală și feminină.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

La ce se uita sotia mea

Nu stiu daca v-am mai spus ceva despre asta, insa sotia mea este in concediu maternal, adica vreo doi ani

Cunoaste-l pe Locco

Intamplator am dat peste articole de genul asta si chiar mi-a placut ideea! Vrei sa ma cunosti,sa stii mai multe

Ne imbracam de iarna de la TinaR

Iata ca a venit si iarna cu frig cu tot. Trebuie sa ne scoatem din garderoba hainele groase si sa

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte