click aici

Stilul masculin la feminin


Articolele vestimentare de inspirație masculină au obținut de-a lungul timpului din ce în ce mai multe adepte. Curent venit ca o modalitate de a ne pune pe picior de egalitate cu domnii, articolele vestimentare în stil masculin trebuie purtate astfel încât să ne scoată în evidență feminitatea și nu să ne rigidizeze.

            Pantalonii au fost creați inițial drept un accesoriu vestimentar masculin, încet, încet ei au fost intergați perfect vestimentației feminine încât cu greu îi mai putem consider un articol vestimentar exclusiv masculin. Pantalonii de inspirație masculină pot pune în evidență feminitatea dacă sunt combinați cu bluzele din material vaporos, cu accesoriile potrivite și bineînțeles cu pantofii cu toc.

            Cămășile de inspirație masculină sunt îndrăgite de doamne, simple și comode se potrivesc diferitelor ocazii. O costumație compusă din acestă cămașă, o fustă tip  creion și pantofii cu toc vor face o femeie să arate impunător fără a își pierde delicatețea și eleganța.

            Sacourile cu croială de inspirație masculină pot fi atribuite atât unei ținute casual cât și unei ținute office sau de seară. Combinând potrivit culorile, materialele, accesoriile și coafura putem construi o vestimentație elegantă, originală și feminină.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Si tot asa – Cat sa-i mai suport ?

Uite ca imediat se face o saptamana de cand scriam primul post despre incompetenta unora in a platii angajatii… In

Am ales sa fac ceea ce-mi place

O perioada frumoasa din viata fiecaruia e aceea a studentiei, cand mergi intr-un loc nou, cunosti oameni noi si ajungi

Ce e viata pe pamant

De cand ma stiu, bunicii mei imi spuneau asa „ne este menit sa ne nastem si sa murim, sa nu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte