click aici

O vedere sanatoasa


Am probleme de cativa anii cu ochii insa mi-am dat seama de lucrul acesta abia acum un an si un pic. Mi-am dat seama ca am ceva probleme in momentul in care am vazut ca nu vedeam foarte clar la tv chiar si de la o distanta foarte mica, plus ca ma durea foarte tare capul si foarte des.

ochelari pinhole, ochelari stenopiciBineinteles ca a trebuit sa merg la un control oftalmologic… Cei de acolo mi-au prescris o reteta dupa care mi s-au facut lentilele pentru ochelarii ce aveam sa ii port. Bininteles ca mi s-a spus ca dupa cateva luni va trebui sa revin la un control existand sanse sa imi refac aproape in totalitate vederea. Timpul trecea insa si nu vedeam nici o ameliorare. La un moment dat cineva mi-a recomandat ochelari pinhole.  Acesti ochelari pot reface atat miopia cat si hipermetropia. Si pot spune ca acesti ochelari dau rezultate la foarte scurt timp dupa ce i-am pus in ochi.

Acesti ochelari steopici sunt clar o otpiune foarte buna pentru o vedere mai buna. Actioneaza la fel ca niste lentile de vedere normale numai ca au o raza de actiune mult mai mare si se simte efectul intr-un timp mult mai scurt decat atunci cand ai purta ochelari normali.

Cred ca nu trebuie sa va mai spun ca acesti ochelari i-am recomandat si sotiei mele care are probleme mult mai mari cu vederea decat mine ea avand atat miopie cat si hipermetropie… plus ca la unul dintre ochi are dubla lentila.. Va dati seama ca a fost reticenta la inceput dar in scurt timp a realizat cat bine ii faceau acesti ochelari.

Nu as ezita nicicand sa recomand acesti ochelari pentru ca stiu ca nu reprezinta nici macar cel mai mic pericol, dinpotriva… sunt cei mai potriviti ochelari pentru indreptarea vederii.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Criminalul amorez

Ne intoarcem in timp, anul 1914…nori negri acopereau cerul Europei, nori ce parca prevesteau marea conflagratie mondiala, primul razboi mondial.

Desavarsirea simturilor

Desavarsirea simturilor Vinul gros, rosu si greu, nu mai vezi nuantelePicioarele mi se impleticesc nervosCapul mi se leaganaMintea ametita de

Trials Fusion – Megalopolis DLC Trailer

Proactively innovate proactive niches with client-based growth strategies. Rapidiously redefine intermandated information before one-to-one data. Compellingly conceptualize excellent imperatives for


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar