click aici

Anul acesta avem Mos FunGift


Suna haios dar este adevarat, anul acesta cei de la fungift.ro s-au gandit sa devina Mos Craciun si sa imparta premii in stanga si in dreapta! Destul de faina initiativa lor avnd in vedere ca nu multe magazine online ofera produse asa in „DAR”.
Anul acesta am fost cuminte si am completat si eu scrisoarea catre Mos Craciun si acum astept sa verifice si mosul ca asa este si sa ma anunte ca este pe drum cu cadoul meu :D!

PS:  Pentru cei cuminti au pregatit un concurs cu premii zilnice din partea Mosului! Trimite-i si tu o scrisoare Mosului, spune-i ce cadou iti doresti din lista lui si intra in concurs!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Hannibal

Venit din negura timpului, cu aproximativ 2200 de ani in urma, acest Hannibal starneste si in prezent o admiratie deosebita.

Viata o gandesti chiar tu ?

Exista cel putin un caz in viata, in care ceea ce gandesti sau decizi , nu-ti apartine. Intalnim chiar ,unele

Gradinarit, renovare si petreceri

Într-un articol anterior va spuneam ca vechea mea bucătărie am montat-o la cabana din gradina. In aceeași gradina m-am apucat


1 comment

Write a comment
  1. Buculesei
    Buculesei 12 decembrie, 2013, 21:03

    si eu am completat scrisoarea catre Mos Craciun … acum astept sa vad daca imi va trimite ceva 😀

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte