click aici

Boicotul


De multe ori, pentru a reusi in afaceri, anumite persoane ajung sa recurga la strategii mai putin ortodoxe. Unii oameni sunt capabili de a face rau altora, doar pentru a obtine doar ei beneficii de pe urma anumitor aspecte. Un termen economic des intalnit in lumea afacerilor este boicotul.

Acesta presupune refuzul declarat de a cumpara sau a vinde anumite bunuri sau servicii, ceea ce duce la privarea anumitor persoane de relatii sociale sau comerciale. Scopul boicotului este acela de a face anumite persoane sa cedeze si sa se supuna. Din nefericire, unii chiar sunt capabili de lucruri mai putin „curate”, totul pentru a obtine suprematie in anumite afaceri.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Blat : Romanii au talent

Revin si eu in cele din urma cu un post legat de finala Romanii au talent , post ce nu

Rascruce de drumuri

În viață oricărui om, mai devreme sau mai târziu își face apariția această răscruce de drumuri. Tot ce trebuie să

Gameday v2.4 – Themeforest WordPress Sports Media Theme

Gameday is the premier responsive sports news and media theme for WordPress with advanced features including: Custom-built scoreboard integration, a

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte