Dincolo de Univers

omDincolo de Univers, acolo unde probabil nu o sa ajungem niciodata, insa asta nu inseamna ca nu putem sa „calatorim” cu ajutorul imaginatiei…sau cu ajutorul stiintei ce opereaza si cu incertitudini? Ce vedem in clipa de fata poarta denumirea de „Universul vizibil”, un intreg ansamblu pe care am reusit sa il descoperim, asta mai ales in ultimii ani. Insa mai exista pe langa Universul vizibil, exista si cel invizibil, doar anticipat, „dovedit” prin alte mijloace, tot stiintifice, matematica, fizica, multe altele. Mai departe? Deja suntem la marginea Universului!

Marginea Universului? Daca privim inapoi „vedem” tot ce exista, galaxii in formare, altele ce mor, praf de stele, sori ce isi ard compusii, meteoriti si comete ce alearga prin Univers, gauri negre de devoreaza parti din el… Dar daca privim inainte, oare ce „vedem”? Din pacate suntem in anul 2014, iar in stadiul actual de dezvoltare, singura „stiinta” ce ne permite sa observam dincolo de Univers, este…imaginatia! Asadar, esti pe marginea Universului, ce relatari ai din indepartatul loc?

Nu ma aflu pe marginea Universului, pentru ca aceasta nu exista. Eu ma aflu in Univers si interactionez cu el in fiecare zi. Ce vad? Vad cum singuri ne construim viitorul prin ceea ce doar gandim si spunem . Cum asa? Simplu! Noi cerem, Universul ne trimite. Atat timp cat noi suntem energie, suntem parte din Univers. Fiecare, prin natura sa, prin propria educatie, alege ce fel de energie este: pozitiva sau negativa. Atragi ceea ce emiti. Sa nu mai lungesc vorba, `Dincolo de Univers, nu exista. Este unul singur… E ca si cum, avand o mama naturala, imi imaginez ca exista si o alta mama la fel de naturala….

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns