Ceasurile, un subiect…. barbatesc?

De curand mi-a atras atentia un subiect pe care nu credeam ca il voi aborda vreodata. Care este acela? Va veti intreba cu siguranta… De ce ceasurile sunt atat de… barbatesti? Dar si de ce sunt atat de scumpe unele dintre ele… acelea de calitate…

untitledIata cateva dintre acele motive:

1. Ceasurile arata timpul. Unde, de ce si cum sunt intrebari stupide… femeiesti. Tocmai din aceasta cauza barbatii nu-si pun genul acesta de intrebari s nici nu-si fac planuri pe timp indelungat. Singura intrebare pe care acestia o adreseaza este… cand? Femeile nu ar putea fi „la timp” intr-un loc nici daca viata lor ar depinde de acel lucru… Ii poti darui unei femei un ceas insa cu siguranta va fi considerat un bun accesoriu nu o unealta de masurare a timpului!

2. Ceasurile pot fi gravate! Ce alt obiect si-ar putea grava un barbat? Un inel de logodna sau o verigheta? Nuuu, mai degraba un ceas decat un astfel de „obiect”, nu-i asa?

3. Ceasurile rezista o vesnicie. Se poate spune ca un ceas poate dura chiar mai mult decat o casnicie… lucru chiar dovedit. Unii barbati poarta ceasuri care s-au aflat in familie de generatii intregi…

4. Ceasurile sunt la moda. Totul merge cu un ceas bine ales. Ceasurile barbatesti reprezinta accesoriul perfect pentru un barbat mereu in pas cu moda.

5. Ceasurile pot fi dschizatoare de conversatii… Cu totii stim ca barbatii, de cele mai multe ori, abordeaza femeile, daca nu detin o alta replica originala, intrebandu-le cat este ora… Am dreptate?

Acestea sunt doar cateva dintre motivele datorita carora se poate spune ca ceasurile sunt cu siguranta accesorii specific barbatesti. Sunteti de acord cu mine?

Bine, bine, sunt de acord ca ceasurile pot fi accesoriul perfect si in completarea tinutei unei doamne, mai ales daca este vorba despre un ceas elegant incrustat cu pietre pretioase insa tind sa cred ca  barbatii vor pune intotdeauna un pret mai mare pe valoarea uunui ceas decat o femeie o va putea face vreodata!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.