click aici

Facultate draga facultate


Si gataaa… am terminat clasa a 12-a, am dat examenul de bacalaureat pe care l-am luat cu o nota foarte buna, trebuie sa ma si laud nu? Acum urmeaza alta provocare, examenul de admitere la facultate. Si cum sunt foarte ambitios de felul meu am hotarat sa intra la fara taxa, la Facultatea de litere, profil romana-franceza. Greu? Nuuu, nici pe departe.

Si plec la drum, in Timisoara, ca acolo trebuia sa ajung. Nu am vrut sa-mi iau parintii dupa mine pentru ca mi-ar fi dat o mie si una de emotii asa ca am preferat sa merg doar eu si cumnatul meu, cu masina lui. El mi-a zis chiar dinainte sa plecam de acasa ca masina lui are ceva probleme tehnice dar nah, am insistat asa ca a fost de acord sa mearga cu mine. Slava domnului ca am ajuns cu bine. Am ajuns la facultate, am facut inscrierile si ne-am cazat la o pensiune pentru ca a doua zi aveam examen. Bineinteles ca dupa inscrieri nu am stat locului, am luat orasul la colindat cu masina. Ne-am plimbat noi cat ne-am plimbat pana… stop… masina defectata…

N-am facut din asta o drama pentru ca stiam ca suntem intr-un oras mare si puteam gasi un service auto la orice pas. Asa am dat de service-ul auto AD GARAGE din Timisoara. Ce sa mai.. am ramas cu gura cascata, profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Am avut noroc ca au avut pana si piese de schimb pentru ca au trebuit sa faca ceva modificari daca voiam sa ajungem cu bine inapoi acasa.

Masina ne-a fost reparata in doi timpi si trei miscari, nici nu am apucat sa ne bem cafeaua si sucul rece la terasa cand ne-a sunat telefonul sa mergem sa ne luam masina pentru ca este gata.

Cumnatul meu era in culmea fericirii…. eu aveam emotii pentru ca ma astepta un examen important. A venit si ziua cu pricina.. am trecut examenul cu bine si am ocupat un loc fruntas la fara taxa. De-acum… distractie cat cuprinde, nu ne mai facem griji ca ni se strica masina pentru ca stim la cine sa apelam in caz de nevoie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cum arată topul caselor de pariuri după procesul de licențiere ONJN

ONJN și-a intrat în rol după ce noul proces de licențiere a fost aprobat de guvern,  iar noul top de

Constient sau inconstient

Nu stiu cati dintre noi suntem constienti de ceea ce inseamna cu adevarat ridicarea unei case din temelii. Cu totii

Hotarat… imi iau asta!

Vroiam sa imi cumpar un ultrabook, deoarece la acel moment dispuneam de un calculator invechit, pe care nu mai puteam


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte