click aici

Progres… din putin


Nu în urma cu mult timp îmi deschisesem o firma de transport. Ne ocupam cu transportul de persoane și aveam patru microbuze, dintre care doua erau marca Fiat și doua marca Mercedes. Și cum la început nu aveam un buget foarte mare, s-au stricat și doua dintre mașini. La unul dintre microbuzele marca Fiat se stricase distributia și bujiile și nu aveam decât sa le schimb. Dar pentru asta aveam nevoie sa găsesc niște magazine de piese auto ieftine.

autotimasAșa ca am început căutarea unui magazin de piese Fiat, fapt pentru care am apelat la niște cunostiinte care activau tot în acest domeniu. Ei mi-au dat o sugestie și fără sa mai stau pe gânduri am plecat intr-acolo. Am ajuns la acel magazin și mare mi-a fost mirarea când am văzut ca piesele pe care le căutam erau mult mai ieftine decât pe piața sau pe internet, locurile în care mai cautasem eu. Imediat le-am și cumpărat și în doua zile am și reparat microbuzul Fiat.

Acum mai ramasese să mă ocup și de microbuzul marca Mercedes, așa ca am apelat tot la acei prieteni, care mi-au zis ca au chiar o cunoștiința care are un magazin de piese auto Mercedes. Le-am cerut adresa și fără sa pierd timpul m-am îndreptat intr-acolo. La fel ca la primul magazin și acolo piesele erau destul de ieftine în comparație cu alte magazine pe care le știam eu, așa ca fără sa mai zabovesc o clipă le-am și cumpărat. Am mers și le-am montat și pe acestea și acum eram foarte bucuros deoarece firma mea putea din nou sa funcționeze normal. Mașinile erau ca noi, asta și datorită mecanicilor care m-au ajutat sa montez piesele pe ele. Firma mea merge din nou ca pe roate și ma simt foarte fericit.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cunoaste-l pe Locco

Intamplator am dat peste articole de genul asta si chiar mi-a placut ideea! Vrei sa ma cunosti,sa stii mai multe

Job-ul perfect vine la tine

Dupa cum stie toata lumea in ziua de azi este foarte greu sa gasesti un loc de munca… atat la

Cum alegem cel mai bun boiler electric

Boilerul electric este un dispozitiv ce detine suprematia preferat fiind de majoritatea persoanelor care nu isi permit sa investeasca intr-o


Tags assigned to this article:
piese autopiese auto mercedespiese mercedes

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte