Oferta perfecta

Cred ca o intreprindere care se respecta trebuie sa beneficieze de toate facilitatile printre care si internet si telefonie. Daca inainte era mult mai greu pentru intreprinderi sa faca anumite contracte la tv si internet, acum la Upc exista nenumarate pachete UPC pentru IMM-uri dar si pachete UPC pentru companii mari.

upcDe asemenea la centrul de informatii Business UPC poti afla cu usurinta ce pachet se potriveste afacerii tale. Cred ca sigur veti gasi pachetul potrivit. Spre exemplu :

Solutia completa de comunicatii pentru afaceri.
Noile Pachete Office Full de la UPC Business iti aduc Internet cu viteze de pânã la 220 Mbps, servicii de telefonie cu 200 de minute incluse oriunde** şi servicii de televiziune digitală cu o grilă bogată şi diversificată.
În funcție de specificul afacerii tale poți opta pentru oricare dintre noile Pachete Office, care integreazã configurații ce vin in intampinarea unor nevoi de comunicatii diferite.

Sau daca ai o companie mare care are nevoie de servicii complete de internet si televiziune de inalta calitate exista pachetul potrivit pentru tine, avand ca reper nevoile tale. UPC Business îţi pune la dispoziţie, prin fibra optica, servicii care îţi aduc echilibrul optim intre performanţă si valoare, pentru că stim că afacerea ta evoluează odată cu viteza de acces la internet.

Srviciile de internet, telefonie si televiziune nu au fost niciodata mai accesibile si de calitate cum sunt acum numai la UPC. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu un reprezentant UPC si astfel totul iti va fi pus la dispozitie in cel mai scurt timp de catre persoane specializate in domeniu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns