click aici

Daca te respecti atunci… apeleaza la noi


Orice intreprindere care se respecta, oricat de mica sau mare ar fi ea… trebuie sa ofera muncitorilor sai toate conditiile si facilitatile in limita posibilitatilor, insa nici o firma nu trebuie sa uite ca muncitorii au nevoie de o siguranta in caz ca li se va intampla ceva la locul de munca. Tocmai de aceea exista astazi acele carduri de sanatate care ofera siguranta angajatilor. Aceste carduri sunt oferite de o firma foarte serioasa in domeniu, se numeste ItgStore. Tot aici se fac si acele etichete autoadezive care au grija ca pe fiecare ambalaj al unui produs sa fie mereu informatiile corecte si la locul lor.

itgstoreFiecare firma trebuie sa aibe, mai ales la compartimentul de contabilitate, instalat in calculator un sistem gen sagasoft care memoreaza foarte bine si tine in siguranta toate datele angajatilor. Orice patron care se respecta apeleaza la oameni de incredere pentru a putea beneficia de toate aceste facilitati si cei de la itgstore sunt cu siguranta printre cei mai buni.

Gasim de multe ori prin magazine fel si fel de produse fara etichete si la un moment dat nu mai stim care este pretul real al acelor produse pentru ca nu au eyicheta care trebuie lipita sau, mai rau, eticheta lipseste cu prisosinta… tocmai in aceste cazuri etichetele autoadezive sunt foarte importante pentru ca noi, ca si clienti sa fim siguri de ceea ce cumparam si de pretul pe care il are produsul pe care ni-l dorim.

Voua vi s-a intamplat vreodata, la cumparaturi fiind, sa va doriti sa va cumparati un anumit produs si acel produs sa nu aibe o eticheta pe care sa scrie macar pretul? Mie da… si, desi mi-a parut, am renuntat la a cumpara produsul… Aceste mici incidente dau impresia ca patronul nu isi respecta clientii dar nici afacerea sa.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Word of Mouth Manual sau Atentia si Reputatia

Povestea de azi e simpla. O gasiti in detaliu pe blogul lui Seth Godin. Pe scurt, Dave Balter a scris

Amenajeaza bucataria in stil vechi

O bucatarie in stil retro te invita sa retraiesti momentele copilariei, in acelasi timp, o reinterpretare cu gust a stilurilor

Guest post – My future My choice partea a-X-a

-Pregateste-te pentru comisie, aud. -Doua minute sa ma imbrac, confirm. Pun frau gandurilor si ma transform intr-un neasteptat detinut model,


Tags assigned to this article:
carduri de sanatateetichete autoadezivesagasoft

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte