click aici

Constient sau inconstient

Constient sau inconstient

Nu stiu cati dintre noi suntem constienti de ceea ce inseamna cu adevarat ridicarea unei case din temelii. Cu totii spunem “Mi-as dori sa am o casa a mea!” insa oare suntem constienti de ceea ce implica ridicarea, constructia unei case? Cu siguranta a-ti construi o casa nu inseamna numai grija cumpararii unor tevi de cupru pentru instalatia sanitara perfecta, sau, de ce nu, grija unei racodari flexibile apa gaz pentru a nu avea probleme pe viitor…

Ridicarea unei case presupune in primul si in primul rand, un oarecare efort financiar, oricat de arabesquesus ne-am afla pe o scara financiara, sa zic asa, iar cine spune ca nu este adevarat inseamna ca acea persoana nu si-a ridicat casa prin forte proprii ci a beneficiat de un ajutor din terte parti. Pentru a merge mai departe ai nevoie de un teren pe care sa iti pui temeliile viitoarei case. Insa, suntem constienti ca traim intr-o societate in care a avea sau a  nu avea bani face diferenta destul de mult, este foarte greu sa te ridici… Greu, dar nu imposibil!

Asa ca, daca va doriti o casa a voastra, ridicata cu sudoarea fruntii, un loc pe care sa il transformat intr-un camin adevarat in care sa locuiti cu familia pana la adanci batraneti, ar trebui sa va inarmati cu rabdare si multa, multa ambitie.

Cu siguranta drumul nu va fi deloc usor, insa ce este oare usor in viata! Daca esti cu picioarele bine puse pe pamant, daca esti constient ca pentru a-ti indeplini un vis trebuie parcurs un drum lung si greu, atunci indeplinesti prmele conditii pentru a porni cu dreptul in viata.

Constient sau inconstient de avantam in aventura vietii noastre atunci cand luam decizia sa ne construim o casa a noastra, de a ne inradacina cu familia intr-un loc pe care sa il putem numi “acasa”. Insa oare cati dintre cei care vor citi aceste randuri vor putea simti bucuria si mandria din sufletele noastre, a celor care am muncit si am facut totul pentru a ne indeplini un vis? Poate ca nu multi insa important este ceea ce se afla in sufletul si inima noastra, nu-i asa?

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cu CrystalGlamour vine primavara

Cred ca nu sunt singurul care s-a saturat de vremea ploioasa si friguroasa de afara. Dar iata ca incepe sa

Inceputul de pe wap (instalarea scriptului wap-chat forum)

Sa aflam impreuna, cum se instaleaza scripturile pe un host free sau platit. Cei ce nu stiu , vor afla

Spionaj si contraspionaj

In ultimii ani, de cand totul parca a luat-o razna in Romania, mai ales in ceea ce prieste clasa politica,


Tags assigned to this article:
arabesquemateriale constructiitevi de cupru
Skip to toolbar