click aici

Constient sau inconstient

Constient sau inconstient

Nu stiu cati dintre noi suntem constienti de ceea ce inseamna cu adevarat ridicarea unei case din temelii. Cu totii spunem „Mi-as dori sa am o casa a mea!” insa oare suntem constienti de ceea ce implica ridicarea, constructia unei case? Cu siguranta a-ti construi o casa nu inseamna numai grija cumpararii unor tevi de cupru pentru instalatia sanitara perfecta, sau, de ce nu, grija unei racodari flexibile apa gaz pentru a nu avea probleme pe viitor…

Ridicarea unei case presupune in primul si in primul rand, un oarecare efort financiar, oricat de arabesquesus ne-am afla pe o scara financiara, sa zic asa, iar cine spune ca nu este adevarat inseamna ca acea persoana nu si-a ridicat casa prin forte proprii ci a beneficiat de un ajutor din terte parti. Pentru a merge mai departe ai nevoie de un teren pe care sa iti pui temeliile viitoarei case. Insa, suntem constienti ca traim intr-o societate in care a avea sau a  nu avea bani face diferenta destul de mult, este foarte greu sa te ridici… Greu, dar nu imposibil!

Asa ca, daca va doriti o casa a voastra, ridicata cu sudoarea fruntii, un loc pe care sa il transformat intr-un camin adevarat in care sa locuiti cu familia pana la adanci batraneti, ar trebui sa va inarmati cu rabdare si multa, multa ambitie.

Cu siguranta drumul nu va fi deloc usor, insa ce este oare usor in viata! Daca esti cu picioarele bine puse pe pamant, daca esti constient ca pentru a-ti indeplini un vis trebuie parcurs un drum lung si greu, atunci indeplinesti prmele conditii pentru a porni cu dreptul in viata.

Constient sau inconstient de avantam in aventura vietii noastre atunci cand luam decizia sa ne construim o casa a noastra, de a ne inradacina cu familia intr-un loc pe care sa il putem numi „acasa”. Insa oare cati dintre cei care vor citi aceste randuri vor putea simti bucuria si mandria din sufletele noastre, a celor care am muncit si am facut totul pentru a ne indeplini un vis? Poate ca nu multi insa important este ceea ce se afla in sufletul si inima noastra, nu-i asa?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Descopera mai multe despre WhatsApp

Aplicatia WhatsApp este cea mai des utilizata pe telefonul mobil. Aceasta a aparut in anul 2014 si este cea  mai

Cum fac radio online gratis!

Acest tutorial va va ajuta sa va configurati propriul post de radio, pe calculatorul dumneavoastra. Cel mai simplu mod pentru

Pentru asta avem experti

In urma cu cateva luni, am luat un imprumut de la banca si am hotarat sa imi construiesc o casa.


Tags assigned to this article:
arabesquemateriale constructiitevi de cupru
Sari la bara de unelte