Importanta alegerii corecte

Cu totii suntem constienti, mai ales parintii, ca nevoile copiilor sunt mult diferite de ale noastre si ca orice amanunt este important, asa ca, de fiecare data, atunci cand facem cumparaturi pentru copii este foarte bine sa fim de doua ori mai atenti decat suntem de obicei. Vreau sa va vorbesc astazi despre importanta alegerii corecte a incaltamintei pentru copii.

otter-logo-nouAlegerea perechii corecte de incaltaminte pentru bebelusi, pentru copii in general, este foarte importanta deoarece este bine stiut faptul ca bebelusii, mai ales, nu au oase ci cartilaje moi care se pot deforma foarte usor daca nu alegem perechea potrivita de incaltaminte. La bebelusi chiar si o pereche de sosete prea stramta poate dauna picioruselor lor fragile.

Este foarte important ca atunci cand plecam la cumparaturi pentru copilul nostru sa alegem o pereche de incaltaminte pentru copii potrivita marimii piciorului, chiar si atunci cand alegem papuceii de casa, acestea nu trebuie sa fie nici prea mari dar nici prea mici. Exista insa o practica intre mamici, de a-si imprumuta perechile de incaltari de la un copil la altul… acest lucru este foarte gresit pentru ca niciodata o talpa nu va semana cu cealalta, nici chiar atunci cand copii sunt gemeni.

Este indicat ca incaltamintea copiilor sa nu fie lasata la uscat in reajma diferitelor surse de caldura ci acestea sa fie lasate sa se usuce in mod natural, lejer. Cred ca orice mama stie ca piciorul copilului lor creste foarte repede asa ca este foarte bine ca incaltamintea acestuia sa fie verificata odata la 6-8 saptamani pentru a fi sigure ca incaltamintea aceea mai poate fi purtata de catre copil si ca nu a ramas mica.

Important este de altfel si locul din care facem cumparaturile pentru copii, iar unul dintre locurile in care putem gasi incaltaminte pentru copii de foarte buna calitate se numeste otter.ro. Aici se gasesc pantofi de toate formele si marimile, de la pantofi eleganti, casual pana la pantofi sport, toate aceste articole de incaltaminte fiind confectionate din piele naturala, asa ca vor fi foarte comode pentru talpa copilului nostru. Incercati si voi!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.