Sport pentru o sanatate de fier

Cu totii stim ca sanatatea nu inseamna doar ca trebuie sa mancam numai alimente sanatoare, ci si sa facem sport ori de cate ori avem ocazia. Am citit multe reviste din domeniu si chiar si de pe internet, deoarece imi doream foarte mult sa ma informez cat mai bine. Doream o informare cat mai buna, corecta si mai ampla, deoarece aveam de gand sa ma apuc si eu de sport si anume de cel cu greutati, gantere si alte aparate de acest fel.

header_1Pentru a afla cat mai multe despre aceste aparate, incat si despre suplimentele nutritive, am decis ca sa dau o cautare pe internet. Dupa mai multe incercari am ajuns si apoi deschis site-ul www.shopbuilder.ro, unde am gasit de toate: aparatura pentru practicarea sportului si suplimente nutritive pentru incepatori avansati. Deoarece eu eram la incepatori am decis ca sa dau comanda, deocamdata, doar de doua sau trei perechi de gantere cu greutate usoara si medie. Nu vroiam insa ca sa cumpar niciun fel de suplimente, deoarece nu cunosteam aproape nimic despre ele. Mai intai doream sa intreb un specialist in domeniu, sau chiar un sportiv mai avansat decat mine care lua de mai mult timp asemenea suplimente nutritive. Asa ca am dat comanda de doua perechi de gantere numai bune pentru un incepator, mai mult pentru acomodare si familiarizare cu sportul de care ma apucam. Asta pentru ca nu mai facusem niciun fel de asemenea sport, cu greutati, ci doar alergari usoare pe pista stadionului.

Dupa cateva zile au sosit si ganterele, apoi am cautat pe internet mai multe exercitii ce se pot face cu ele si chiar exercitii fara gantere. Mai intai am invatat toate miscarile, iar de-a doua zi m-am apucat serios de sport. Chiar mi-am schitat si un program bazat pe sport si pe o hrana cat mai adecvata, mai sanatoasa. Dupa cateva luni am observat schimbari majore in viata mea de zi cu zi, rezistenta fizica si de ce nu aspectul meu fizic, prinsese contur. De acum devenisem si eu avansat si de aceea m-am hotarat ca trebuie sa trec la un nivel mai mare. Deci, ori imi cumparam cateva aparate de practicare a sportului cu greutati, ori incepeam sa merg la o sala de sport din orasul in care locuiam. Dar cum apartamentul meu cu doua camere era prea mic pentru a-l transforma intr-o sala de sport, m-am hotarat sa imi fac un abonament la sala de sport din oras.

Dupa o pauza de doua zile, m-am dus la sala de sport din oras ca sa ma inscriu si chiar sa-mi fac un abonament pentru cateva luni. Cand am ajuns in sala, am fost uimit sa vad cate aparate sunt si am observat ca toate erau din cele mai bune si profesioniste. Nu mica mi-a fost mirarea sa vad numarul mare de oameni care era acolo pentru a face sport. Am vorbit cu responsabilul salii, am facut abonamentul, iar a doua zi puteam incepe. A doua zi trebuia sa ma prezint la sala, sa iau legatura cu instructorul si sa ma apuc serios de sport.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Sport pentru o sanatate de fier

  1. Cu siguranta atunci cand vrei sa faci sport, de preferat sala, trebuie sa ai o alimentatie foarte corecta, dar totodata si folosirea mai desa a unor produse recomandate pentru cresterea masei musculare. Apropo de magazinul recomandat mai sus, mi-am cumparat o roata pentru abdomen si sunt foarte multumit de produs.

Lasă un răspuns