Te pot ajuta cu o poza

Fratele meu mai mare si-a gasit acum cateva luni o prietena, iar de cateva zile si-a anuntat nunta. Sunt foarte grabiti, asa ca data nuntii au pus-o peste o saptamana. I-am intrebat cum sa-I ajut la nunta, iar ei mi-au spus ca-i pot ajuta cu fotograful. Deci eu trebuia sa angajez sis a platesc fotograful, deoarece vroiau sa faca multe poze, mai ales cu noi, familia si trebuiau sa fie facute de profesionisti. Cum nu mai era mult timp pana la nunta, am dorit sa ma interesez cat mai bine despre fotograf si fotografii. Pentru o informare cat mai corecta, am intrat pe internet si am inceput cautarea. In cele din urma, am dat de urmatoarea adresa www.jadoris.com.

iubiriAici mi se ofereau multe servicii, cum ar fi: fotografii pentru nunti si albume de familie, exact ceea ce ma interesa foarte mult. Preturile erau unele rezonabile, nici prea mari si nici prea mici, pe care le puteam plati chiar si eu. Le-am notat numarul de telefon de pe site, iar a doua zi m-am hotarat sa-I sun. A doua zi i-am sunat si le-am spus despre ce este vorba. M-au inteles, dar mi-au spus ca la fata locului trebuia sa fie un fotograf de-al lor, deoarece trebuia sa fie unul profesionist. Mi-au spus ca trebuiau facute mai multe cadre, din mai multe unghiuri si trebuia tinut cont si de luminozitate, pentru ca pozele si albumele de familie saiasa asa cum imi doream. Am fost de acord, dupa care am negociat si pretul. Cum pretul era unul bun si pentru mine, am acceptat si le-am spus ca sunt de acord, dupa care le-am comunicat adresa, data si ora la care trebuia sa vina. Cum pregatirile erau in toi, nici nu ne-am dat seam ace repede a trecut timpul si eram cu o zi intaintea nuntii.

Pe fotograf nici nu a mai fost nevoie sa-l anuntam, deoarece s-a prezentat cu o zi inaintea nuntii. Dorea sa vada localul unde se tinea nunta, Biserica unde se tinea cununia si nu in ultimul rand locul de unde plecau mirii spre Biserica. A doua zi a urmat marele eveniment, nunta si distractia care urma. Chiar din primele clipe, atunci cand au aparut mirii, fotograful si-a inceput misiunea. Foarte multe poze s-au facut la casa mirelui, de unde se pleca spre Biserica. Multe fotografii s-au facut cu mirii si neamurile lor: fratii, surorile si parintii lor.  Toate au iesit foarte frumoase si ne-au cuprins pe toti in cadru. A doua oprire, unde mai puteam face poze, era biserica. Unii dintre invitati, care nu erau din oras, au facut poze si pe drum, in locurile publice frumoase, intrun parc pe unde treceam spre biserica si in fata primariei. Dup ace s-a terminat slujba de nunta, am facut multe poze si in fata bisericii. Cele mai multe au fost ale mirilor, apoi doar cu noi, neamurile lor.

Apoi miri au facut poze cu toti invitatii, care la randul lor l-au rugat pe fotograf sa le trimita pozele la adresele lor. Dupa ce am terminat cu pozele, l-am rugat pe fotograf sa ne faca si noua, fratii mirilor, un album de familie. A spus ca mai intai trebuiau prelucrate, apoi ni le trimitea si noua. In momentul cand le-am primit, am ramas placut surprinsi, erau minunate. www.jadoris.com a fost o alegere foarte buna.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns