Povestea incepe asa

Povestea incepe cand: Dupa ce mi-am facut o casa foarte mare, mi-am dorit sa o si mobilez foarte frumos. De aceea, am inceput sa merg prin mai multe magazine de mobile,, pentru a vedea noile tipuri de mobile si preturile lor. Am inceput cu bucataria, asa ca prima cautare a fost a mobilei de bucatarie.

mobilaToate erau foarte frumoase, dar in acelasi timp si foarte scumpe. La fel si cele pentru dormitor, erau foarte frumoase, dar foarte scumpe. Nu dispuneam de acesti bani la acel moment, de aceea mi-am propus sa mi-o fac singur. Aveam un prieten foarte bun care se pricepea si care lucrase in acest domeniu. L-am sunat, am stat de vorba cu el si l-am invitat pe la mine a doua zi. Cand a venit l-am dus in toate camerele si i-am explicat ce mobile as vrea sa fac in fiecare dintre ele. Daca doream sa fie mai simple, el mi-a spus ca le pot face si singur, dar cu putin ajutor si cu cateva sfaturi de la el. In acelasi timp, trebuia sa beneficiez si de o trusa de scule profesioniste, pe care le puteam gasi si cumpara foarte usor de pe internet. Nu erau nici scumpe, iar livrarea lor se facea rapid, in maxim doua zile. Mi-a scris adresa de internet pe o hartie, ca eu sa o caut a doua zi de dimineata.

A doua zi, de dimineata, am intrat pe internet, pe adresa lasata de prietenul meu, insatermscule.ro. Acolo am vazut diferite truse de scule electrice, slefuitoare cu vibratii si diferite tipuri de bormasini. M-am uitat de mai multe ori pe toate produsele, dupa care am hotarat sa cumpar o bormasina, un slefuitor cu vibratii si diferite alte scule. Am dat comanda pe internet, dupa care am platit-o cu cardul. Dupa doua zile au sosit prin curier toate sculele comandate, iar eu am fost foarte multumit. Dupa aceea, mi-am sunat iarasi prietenul, pentru a-mi spune ce si cate materiale trebuie sa cumpar. El a zis ca va veni cu mine la magazinul de materiale, pentru a le cumpara impreuna. A doua zi la primele ore a venit la mine si impreuna am plecat la depozitul de materiale. Cu toate schitele si calculele la noi, am cumparat toate materialele de care aveam nevoie. Cei de acolo ne-au spus sa ne ducem acasa, deoarece in maxim doua ore or sa ni le livreze ei, caci transportul lor era gratuit.

Pana ajungeau, noi ne pregateam cu sculele pentru a ne apuca de mobila. Ne-au sunat cand au ajuns, iar noi le-am descarcat si dus in casa. Nu am stat mult si ne-am apucat de primul dulapior, pentru baie, care era mai usor de facut. Am taiat bucatile de pal la cotele de pe schita, apoi am inceput sa le unim intre ele. El imi spunea si arata cum se face, iar eu executam. Mi-a luat cam mult timp, dar eram incepator. La final, am fost multumit ca a iesit frumos si bun, dupa cum mi-a spus si el dupa ce l-a vazut. Nu a fost foarte dificil, dar a mers putin mai greu pentru ca era normal sa mearga asa, nu mai facusem asta niciodata. A doua zi urma sa facem un dulap de haine, mai mare si mai sofisticat, dar nu eram increzator in realizarile mele si stiam ca voi reusi, lucru care s-a si intamplat.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns