Timp de relaxare

Cu ceva timp in urma imi facusem o cabanuta la munte. Din cauza serviciului istovitor si a distantei destul de mari, nu mai fusesem de mult timp pe acolo. Asa ca planuisem sa cer un concediu de la locul de unde lucram pentru a merge acolo si pentru a ma relaxa cateva zile, lucru pe care l-am si facut. Dar trebuie sa va spun ca mai exista o problema, pe care, daca nu o rezolvam, nu puteam merge acolo. Si anume, curentul electric.

omacAveam nevoie sa ma leg la curent acolo, deoarece era singurul lucru pe care nu reusisem sa il fac. Am apelat la un prieten, caruia i-am cerut sfatul. I-am explicat ca vreau sa ma racordez la reteaua de curent, iar el mi-a dat alta idee. De fapt cuvintele lui au sunat cam asa ” – Mai bine cumpara un generator de curent electric si lucrurile sunt rezolvate!” M-am gandit ca ar fi o solutie buna si ca as putea sa ma gandesc si la acest aspect.

Asa ca l-am intrebat daca stie un loc de unde as putea cumpara un astfel de generator. Mi-a zis ca stie un site unde sunt oferte destul de bune la astfel de produse si ca mi-l recomanda. Acest site se numeste O-mac.ro, pe care am si intrat fara sa mai stau pe ganduri. Mare mi-a fost bucuria cand mi-am dat seama ca prietenul meu avusese dreptate, reducerile la produsele de pe acest site erau destul de mari in comparatia cu alte astfel de magazine.

Pe acest site am vazut si drujbe la super preturi, lucru care m-a facut sa imi doresc si eu una tot pentru cabana de la munte, caci unde ai mai mare nevoie de o drujba decat la o cabana? Asa ca mi-am luat si generator si drujba la niste preturi destul de bune si am fost foarte fericit de alegerea facuta, iar vacanta mea a fost una destul de odihnitoare.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns