click aici

Timp de relaxare


Cu ceva timp in urma imi facusem o cabanuta la munte. Din cauza serviciului istovitor si a distantei destul de mari, nu mai fusesem de mult timp pe acolo. Asa ca planuisem sa cer un concediu de la locul de unde lucram pentru a merge acolo si pentru a ma relaxa cateva zile, lucru pe care l-am si facut. Dar trebuie sa va spun ca mai exista o problema, pe care, daca nu o rezolvam, nu puteam merge acolo. Si anume, curentul electric.

omacAveam nevoie sa ma leg la curent acolo, deoarece era singurul lucru pe care nu reusisem sa il fac. Am apelat la un prieten, caruia i-am cerut sfatul. I-am explicat ca vreau sa ma racordez la reteaua de curent, iar el mi-a dat alta idee. De fapt cuvintele lui au sunat cam asa ” – Mai bine cumpara un generator de curent electric si lucrurile sunt rezolvate!” M-am gandit ca ar fi o solutie buna si ca as putea sa ma gandesc si la acest aspect.

Asa ca l-am intrebat daca stie un loc de unde as putea cumpara un astfel de generator. Mi-a zis ca stie un site unde sunt oferte destul de bune la astfel de produse si ca mi-l recomanda. Acest site se numeste O-mac.ro, pe care am si intrat fara sa mai stau pe ganduri. Mare mi-a fost bucuria cand mi-am dat seama ca prietenul meu avusese dreptate, reducerile la produsele de pe acest site erau destul de mari in comparatia cu alte astfel de magazine.

Pe acest site am vazut si drujbe la super preturi, lucru care m-a facut sa imi doresc si eu una tot pentru cabana de la munte, caci unde ai mai mare nevoie de o drujba decat la o cabana? Asa ca mi-am luat si generator si drujba la niste preturi destul de bune si am fost foarte fericit de alegerea facuta, iar vacanta mea a fost una destul de odihnitoare.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Guest Post – My future, my choice: partea a-VIII-a

Adevarul cui? Pe al meu il sustin, pe al lor nu-l accept. Zambi fara sa stie de ce, lasa volumul

Campanie dupa alegeri ! Nepoata mea

Jos Basescu Sus Diaconescu Jos USL Sus PP DD :)) Mesajul este destul de subiectiv dupa parerea mea 😀 Pacat

The Dark Knight Rises

Am apreciat decizia lui Nolan de a nu apela la tehnica 3D pentru ultimul film din serie, motiv pentru care


Tags assigned to this article:
drujbegeneratoaregeneratoare de curento-mac

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte