click aici

Guest Post – My future, my choice: partea a-IV-a


Alegerea meaOdata aceste formalitati fiind indeplinite, imi puteam in sfarsit satisface plin de voiosie simturile atatate de dorinta. Dupa ce am aflat ca apa rece este tot la fel de uda ca de obicei, am constatat ca biscuitii nu mai erau nici fierbinti, nici reci, ci tocmai potriviti pentru a putea fi savurati in voie. Important era ca fiind satiosi tineau de foame, iar in cantitati mari, consumati dimineata la micul dejun, erau excelenti pentru sport, datorita continutului proteic, caloric, mineral si vitaminizant ridicat.

Iar noaptea umpleau stomacul pana in dimineata urmatoare, cand ciclul se relua. M-am intrerupt pentru cateva clipe din aceasta delicioasa indeletnicire pentru a-mi pregati cafeaua, a carei apa o auzeam fierband deja in cana. Terminand cu biscuitii, mi-am spalat „piscina” patrata, asezand-o la loc in dulap, cafeaua aburea in cana raspandind in jur aroma unei dimineti perfecte, mi-am aprins o tigara si fara sa inteleg prea bine de ce, ma simteam fericit. Colegii mei isi continuau demult visele de acolo de unde le fusesera nemilos intrerupte de apel, asa ca am tras mai aproape de mine masa-dulap si asezat pe marginea patului, reincepui sa visez.

Una din recentele mele expeditii intreprinse pe net, folosind un mijloc de comunicare la distanta inca si probabil si pe viitor interzis, imi adusese in brate o prada indelung asteptata si asiduu curtata vreme de 5 luni de zile. Meritase efortul si asteptarea, fara nici cel mai mic dram de indoiala, iar felul in care acum imi recompensa stradania si rabdarea ma satisfacea pe deplin. Imprejurarile si actuala mea situatie ii erau cunoscute.

Adica statutul meu de persoana europeana privata de libertate, cu sotie, amanta 17 si restul, ce urma ca in scurt timp sa redevina un om liber, iar cele intamplate intre noi pana atunci si felul in care evolua relatia noastra, ma indreptatea sa cred ca dupa ce experienta cunoasterii va adanci palpabil relatia cu draga mea draga dragoste, imi voi largi apoi si orizonturile in zarile deja partial cucerite. Sirena. . Profilul ei de statuie greceasca staruia inaintea privirilor mele ametite de dorinta alaturi de alte cateva „profile” particulare ce imbunatatisera simtitor calitatea comunicarii, gradul de cunoastere si intarise relatia la distanta infiripata timid, dar cu o continuitate atat de tumultoasa dintre noi.

Am ajuns rapid la concluzia reciproca prin care se impunea o cunoastere cat mai aprofundata a ambilor subiecti intr-o relatie evident palpabila, astfel ca, animat de cele mai nobile intentii si cele mai pure vise, am trecut si in acest caz la cea de a doua etapa de programare actiunilor in viitorul meu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Eleganta si rafinament

Ii placea foarte mult rochiile de seara, rochiile simple dar si elegante in acelasi timp… se putea plimba ore in

Casa bunicilor, cel mai frumos loc din lume

Întotdeuana mi-a plăcut să fac schimbări în casă, ba o draperie nouă, ba un covor. Chiar și bunicii mei o

Sanatatea inseamna Cmmb

Pentru fiecare dintre noi e cate ceva pe primul loc in viata, fie ca vorbim de familie, prieteni si am


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte