click aici

Vizita la dentist – necesitate


cabinet stomatologicAuuuuu maseaua… doamne ce ma doare… stim cu totii ca durerea de dinti este o durere insuportabila… nici dusmanului tau sa nu doresti aceasta durere.. e oribila .. ce e culmea ? Pe toti pe care i-am auzit ca sufera de astfel de dureri de dantura marea majoritate le este frica de dentist..

Nu ca oarecum le dau dreptate ca si mie imi este putin cam frica dar na ce pot face… decat sa dufar mai bine stau 20 min si rezolv cu ele odata pentru todeauna

Dar totusi am ramas cu conceptia aia de oameni inapoiati…cum ca medicul stomatolog te chinuie si te omoara dar daca deschidem putin ochii la tot ce se intampla in jurul nostru si pasim ca un simplu vizitator intr-un cabinet stomatologic nu ca pacient observam ca am evoluat foarte mult …si asa este …aici nu-i loc de contraziceri .. traim in secolul tehnologiei!

Ca tot fiind vorba cred ca pe saptamana viitoare o sa-mi fac si eu o programare la stomatologie pentru ca vreau sa-mi fac o albire si sa-mi schimb vreo doua maselute care ma cam supara. Sa vedeti treaba .. cat am scris postul acesta parca am prins curaj… Daca la inceputul lui spuneam ca imi este putin cam teama de medicul stomatolog uite ca acum sunt cu telefonul in mana si caut numarul de la acel cabinet stomatologic la cre a mers si fratele meu si pe care mi la recomandat..

Urmatorul post o sa fie o galerie foto 😀 sa vedeti ce lucrare face acest medic… are maini de aur!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cateva cumparaturi nu strica

Trebuie sa va spun ca pana nu demult iubeam sa ies la cumparaturi.. strabateam magazinele in lung si-n lat pana

Schimbare de look si atitudine

Au trecut cativa ani buni de cand viata mi s-a schimbat, pe langa faptul ca am o familie, un copil,

Pana la adanci batraneti

Am ajuns la o concluzie .. rau e dom’le sa fii sot in zilele noastre. Sa va spun si de


6 comments

Write a comment
 1. Razvan Gavrila
  Razvan Gavrila 9 March, 2013, 18:22

  Am fost la dentist cand nu mai aveam cu ce manca….mare prostie ca daca ma duceam din timp dadeam mai putini bani si ma costa mai putin. Sfatul meu…mergeti la dentist din timp macar pentru un control.

  Reply this comment
 2. bucuros
  bucuros 10 March, 2013, 12:51

  nustiu de ce majoritatea, dar mie imi place la dentist. jur. nu e o placere mare sa merg, dar dintre toti la el ma duc cu cea mai mare placere, chiar daca ma bazaie, anesteziaza si alea mie tot imi place 🙂

  Reply this comment
 3. Silviu
  Silviu 16 February, 2017, 14:29

  Este o necesitate, pentru ca oricata grija am avea noi de dantura nu putem sa acoperim toate serviciile necesare unui zambet frumos si sanatos.

  Reply this comment
 4. Dana
  Dana 19 May, 2017, 14:52

  Amanarea solutiei nu duce decat la agravarea situatiei… Mergeti la dentist.

  Reply this comment
 5. Gabriela
  Gabriela 20 June, 2017, 09:33

  Sper ca tot mai multi vor realiza ca frica de dentist este doar o fantoma ramasa din vremurile de demult, tratamentele au evoluat foarte mult, a nu te duce cand constientizezi o problema este o mare greseala.

  Reply this comment
 6. Ana-Maria
  Ana-Maria 30 June, 2017, 16:00

  Este bine sa nu se uite de controlul periodic la medicul stomatolog, in acest fel se pot identifica eventuale probleme din timp.

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar