De astazi ma apuc de treaba

Daca pana acum am am cam lenevit uite ca incepand de azi devin mai activ in blogosfera si incep cu un proiect foarte drag mie.. adica R.P.B RomaniaPeBlog.Ro. Nu am uitat de ceercul blog-meet dat fiind faptul ca astazi o sa va vizitez pe toti sa vad cu ce povestioare si informatii va mai laudati.
Revin. La R.P.B .. trebuie sa ma ocup de design si cum acest site este dedicat exclusiv bloggerilor din Romania vreau ca acest site sa-l facem impreuna. Am nevoie de o tema tip magazine news si de restul ma ocup eu…deci daca stiti ceva free sau premium let me know.

Un inceput de saptamana splendid va doresc.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

5 thoughts on “De astazi ma apuc de treaba

 1. De cate ori a fost schimbat designul pana acum la RPB ? … vad ca de scris se scrie cam rar pe acolo – mai des se schimba aspectul de nu mai stie omul unde a intrat.

 2. Sunt unii cu idei care da tonul .. eu sunt implicat doar in design … ce mi se spune sa fac aia fac !!! Imi pare rau ca nu imi mai ramane timp sa-l mai si promovez … este un proiect destul de ambitios insa nu pot face fata .

 3. Vezi ca cine alearga dupa mai multi iepuri deodata nu prinde niciunul. Mare grija ca demarezi atatea proiecte incat va trebui sa te imparti in zece…plus ca ai si un job care iti mananca timp.

 4. Am scris pe romaniapeblog.ro, o sa mai scriu dar deja a inceput sa fie deranjanta toata aceasta schimbare de design.

 5. Intr-adevar, daca te intinzi pe mai multe planuri ai sanse sa nu reusesti cu niciun proiect, dar daca iti faci un oarecare program pentru a nu acorda unui proiect 3 ore pe zi si altuia 5 minute ai sanse sa reusesti.
  Aici am gasit o lista de teme de tip magazine ce mi-au atras atentia:http://www.antsmagazine.com/wordpress/50-top-magazine-style-wordpress-themes/
  si daca ai bani de cheltuiala pe teme premium iti recomand themeforest.
  Ce pot sa iti mai zic, mult succes in toate proiectele tale!

Lasă un răspuns