click aici

De astazi ma apuc de treaba


Daca pana acum am am cam lenevit uite ca incepand de azi devin mai activ in blogosfera si incep cu un proiect foarte drag mie.. adica R.P.B RomaniaPeBlog.Ro. Nu am uitat de ceercul blog-meet dat fiind faptul ca astazi o sa va vizitez pe toti sa vad cu ce povestioare si informatii va mai laudati.
Revin. La R.P.B .. trebuie sa ma ocup de design si cum acest site este dedicat exclusiv bloggerilor din Romania vreau ca acest site sa-l facem impreuna. Am nevoie de o tema tip magazine news si de restul ma ocup eu…deci daca stiti ceva free sau premium let me know.

Un inceput de saptamana splendid va doresc.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

HTC Touch Pro2 Review

Iata ca am intrat in posesia unui HTC Touch Pro2. Am asteptat cu interes acest telefon, pentru ca Touch Pro

Privado – Interactive Resume & Portfolio Template (Personal)

Privado is a minimalist, responsive and yet interactive personal HTML5 template based on Twitter Bootstrap and made for HUMAN to

Cum arată topul caselor de pariuri după procesul de licențiere ONJN

ONJN și-a intrat în rol după ce noul proces de licențiere a fost aprobat de guvern,  iar noul top de


5 comments

Write a comment
 1. D-Petre
  D-Petre 11 March, 2013, 16:08

  De cate ori a fost schimbat designul pana acum la RPB ? … vad ca de scris se scrie cam rar pe acolo – mai des se schimba aspectul de nu mai stie omul unde a intrat.

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 11 March, 2013, 16:10

   Sunt unii cu idei care da tonul .. eu sunt implicat doar in design … ce mi se spune sa fac aia fac !!! Imi pare rau ca nu imi mai ramane timp sa-l mai si promovez … este un proiect destul de ambitios insa nu pot face fata .

   Reply this comment
   • D-Petre
    D-Petre 13 March, 2013, 14:10

    Am scris pe romaniapeblog.ro, o sa mai scriu dar deja a inceput sa fie deranjanta toata aceasta schimbare de design.

    Reply this comment
 2. Razvan Gavrila
  Razvan Gavrila 12 March, 2013, 16:25

  Vezi ca cine alearga dupa mai multi iepuri deodata nu prinde niciunul. Mare grija ca demarezi atatea proiecte incat va trebui sa te imparti in zece…plus ca ai si un job care iti mananca timp.

  Reply this comment
 3. Mihai
  Mihai 13 March, 2013, 20:51

  Intr-adevar, daca te intinzi pe mai multe planuri ai sanse sa nu reusesti cu niciun proiect, dar daca iti faci un oarecare program pentru a nu acorda unui proiect 3 ore pe zi si altuia 5 minute ai sanse sa reusesti.
  Aici am gasit o lista de teme de tip magazine ce mi-au atras atentia:http://www.antsmagazine.com/wordpress/50-top-magazine-style-wordpress-themes/
  si daca ai bani de cheltuiala pe teme premium iti recomand themeforest.
  Ce pot sa iti mai zic, mult succes in toate proiectele tale!

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar